Richard Ashcroft çalııın noooluuurrr 😆 😆
Sen tecrübelisin bu konuda. Richard Ashcroft çaldırmak için ne yapmak lazım?sistermoon demiş ki:Böyle yalvarırsan çalmazlar ama 8)
:bilmemCosmicGirl demiş ki:Sen tecrübelisin bu konuda. Richard Ashcroft çaldırmak için ne yapmak lazım?sistermoon demiş ki:Böyle yalvarırsan çalmazlar ama 8)
ben istememiştim zati bu şarkıyı kendileri yapcaz demişti,ondan akıbetini soruyorum.arada şarkı istiorum,bakıorum çalmıolar eywallah deyip saygı duyuyorum zaten.bilioruz bizde ne kadar ii oldukları,ondan sevip sayıp sürekli takip edioruz dimi yanii 😉Darthur demiş ki:Bence ne çalarlarsa çalsınlar süper o yüzden bırakın bu parça isteme olaylarını
Bi biskrem verebilirsin mesela 😛CosmicGirl demiş ki:Sen tecrübelisin bu konuda. Richard Ashcroft çaldırmak için ne yapmak lazım?sistermoon demiş ki:Böyle yalvarırsan çalmazlar ama 8)
kime vericem? 😆 Biskremi yani 😆 Egemene veriyim bari bi tek onu tanıyorum. Çikolatalısını seviyormu acaba? Buarada egemen aşk olsun great balls of fire çaldınız bu akşam ama hiç yazmadın foruma yapıcaz diye? Eskiden çalıyodunuzda bizmi bilmiyoruz yoksa? 😳SamsununSsi demiş ki:Bi biskrem verebilirsin mesela 😛CosmicGirl demiş ki:Sen tecrübelisin bu konuda. Richard Ashcroft çaldırmak için ne yapmak lazım?sistermoon demiş ki:Böyle yalvarırsan çalmazlar ama 8)
Evet buaralar ünlülerden gelenler baya oluyo. Malum Çeşmeye, Kuşadasına tatile geliyolar. Gelmişken İzmir merkezdede bi gece hayatına akalım takılalım modunda Biosa uğruyolar. Bizde hemen sahneye alıyoruz.funky_marla demiş ki:alive'ı son zmanlarda ne zman dinlemeye gitsem,bi tiyatrocu,bişi mutlaka oluyo,valla biz alışkın deiliz öyle izmir seyircisi olarak 😱 istanbulda elini sallasan bitanesine çarpsada 😛 her izmire uğrayan sizi dinlemeye geliyo sanırım..ne güzel 😀
bu arada...bi aralar just dance yapıyodunuz noldu?yapıcakmısınız yani?bodrum işinize sevindim,umarım istediginiz gibi geçer.bizde uğrarız arada artık 8)
Biz parça isteklerinin gelmesini istiyoruz. Emin olun hepsini dinliyoruz elimizde olmayanları indirip dinliyoruz, bazılarını beğeniyoruz, bazılarını sadece dinlemek için uygun görüyoruz, bazılarını sahnede çalınabilir buluyoruz ama grup içi referandumda barajı geçemiyince onuda çalmıyoruz. Bazılarını beğeniyoruz ama yapmayı unutuyoruz 😆 😆 Böle gidiyo uzun lafın kısası aklınıza gelen herşeyi yazınDarthur demiş ki:Bence ne çalarlarsa çalsınlar süper o yüzden bırakın bu parça isteme olaylarını
sizsiz olmaz tabi bekleriz efemDarthur demiş ki:Bodruma sizi izlemeye gelicem eminim herkese çok eğlenceli bir program hazırlamışsınızdır e bizsiz olmaz
eywalla baba saolasin. Ani baskinlarini bekliyoruz. 😆orhun_7 demiş ki:aliveeeeeeee. egemen naber abii bodruma gidiyomuşsunuz bizimkilerle çok sevindim hocam ii eğlenceler size orda.. kendinize iyi bakın her an ani baskınlarda bulunabilirim hazır olun 😀
Bu akşam geliyorum Ne gibi yeni parçalar mesela ?Alive-bass demiş ki:Yarın akşam yepyeni bir kaç parça daha çalıcaz arkadaşlar. Yaz havasında şirinmi şirin ezgiler sizleri bekliyo 🙂 🙂 🙂
The way ve hotel california gibi 😆 dün akşam biostaydım. 😆 çok eğlendirdiniz :dans varolun sağolun yüreğinize sağlıksedaozdilmen demiş ki:Bu akşam geliyorum Ne gibi yeni parçalar mesela ?Alive-bass demiş ki:Yarın akşam yepyeni bir kaç parça daha çalıcaz arkadaşlar. Yaz havasında şirinmi şirin ezgiler sizleri bekliyo 🙂 🙂 🙂
Saolasın. Bu akşamda çaldık onları. O parçaların asıl amacı otelde çalmak içindi ama bios repertuarıda sebepleniyo işte bölewickypedy demiş ki:The way ve hotel california gibi 😆 dün akşam biostaydım. 😆 çok eğlendirdiniz :dans varolun sağolun yüreğinize sağlıksedaozdilmen demiş ki:Bu akşam geliyorum Ne gibi yeni parçalar mesela ?Alive-bass demiş ki:Yarın akşam yepyeni bir kaç parça daha çalıcaz arkadaşlar. Yaz havasında şirinmi şirin ezgiler sizleri bekliyo 🙂 🙂 🙂