Kuntun eli iyileşti gayet randımanlı çalıyo şuaralar 😆 hatta tutamıyoruz bile döktürüyo 😆yico demiş ki:Kunt'a geçmiş olsun, Alive ' a yolunuz açık olsun dileklerimle.. Bodrum'a benden selam götürün lütfen neredeyse 5 senedir gitmiyorum.
Sevgiler.....
Kanca Vokal
Pşşt bassman Bodrumdan dönünce bi uğrıycam mutlaka... Bendende tüm eküriye selamlar hadi kolay gelsin... 😀euphonic demiş ki:Bugün programda Aydok'u gördüm sanki. Ama bir meraba bile diyemeden kayboldu gitti. Neyse herkese selamlarımı iletiyorum. Egemeni'de çok ösledik 🙂 görüşmek dileğiyle...
Kuntun elindeki yaranın iyileştiği belli oluyo zaten. Her hafta dahada güzel çalıyo. özellikle rock'n rolllar çok keyif veriyo. hadi kolay gelsin cumaya kadar beklicez yineAlive-bass demiş ki:Kuntun eli iyileşti gayet randımanlı çalıyo şuaralar 😆 hatta tutamıyoruz bile döktürüyo 😆yico demiş ki:Kunt'a geçmiş olsun, Alive ' a yolunuz açık olsun dileklerimle.. Bodrum'a benden selam götürün lütfen neredeyse 5 senedir gitmiyorum.
Sevgiler.....
Kanca Vokal
iyi dileklerin içinde Saolasın Yiğit. Bodrumada selamını götürücez hiç merak etme biara bekleriz ...
Dün akşamki something stupid için :taptim Frank Sinatralar güzel olmuş arkadaşlar devam. Buarada egemen saçları kırpmışsın kuzum ?? :seytanAlive-bass demiş ki:Bu hafta yeni yaptığımız parçalar; Dog with no tails ve Sex bomb. Bizim için keyifli oldu çalması 🙂
Olabilir neden olmasın güzel parça....wickypedy demiş ki:Arkadaşlar Darren Hayes - Insatiable çalarmısınız? ? ? ?
Alive-bass demiş ki:Olabilir neden olmasın güzel parça....wickypedy demiş ki:Arkadaşlar Darren Hayes - Insatiable çalarmısınız? ? ? ?
Buarada tekrar davulcu arıyoruz arkadaşlar. Piyasa deneyimi olan arkadaşların mesajlarını bekliyorum
4 sene önce Summer of 69 çalıyoduk. Şimdilerde Everything i do gündeme geldi belki gene bi Bryan Adams yaparızsennurumsu demiş ki:Bryan Adams çalmayı düşünürmüsünüz acep? 🙂