Ankaraya umarım geliriz bi gün. Şu an için gözükmesede konserlik falan olabilir. Sizde kalsaydınız biraz daha İzmirde iyi olurdu...n0nsEnsE demiş ki:yaa ben çok heveslenmiştim sizi dinleyemeden dönücez demek kii 😢 neyse ankaraya bekleris artık 😉
Ankaraya umarım geliriz bi gün. Şu an için gözükmesede konserlik falan olabilir. Sizde kalsaydınız biraz daha İzmirde iyi olurdu...n0nsEnsE demiş ki:yaa ben çok heveslenmiştim sizi dinleyemeden dönücez demek kii 😢 neyse ankaraya bekleris artık 😉
:roll: :roll: :roll: :roll: :roll: efet yaa 🙁 dinleyemeden dondukn0nsEnsE demiş ki:yaa ben çok heveslenmiştim sizi dinleyemeden dönücez demek kii 😢 neyse ankaraya bekleris artık 😉
ALI ve Saz ekibinden tüm PayDay cemiyetine hürmetler sevgiler efenim...PayDay-incetellicalgilar demiş ki:HİTCH ÇARE si yok yeni yılda da anca beraber KANCA beraber
ALI VE GRUBUNA da başarılar.
PayDay dan sevgiler.
PayDay-incetellicalgilar demiş ki:HİTCH ÇARE si yok yeni yılda da anca beraber KANCA beraber
ALI VE GRUBUNA da başarılar.
PayDay dan sevgiler.
cocorico demiş ki:yapmayın henüz albüm falan ben daha canlı performansınıza doyamadım o işlere girerseniz stüdyoydu ıvırdı zıvırdı derken biz sizi dinliyemiycez 🙁 çok mu bencilce oldu 😳 :roll:
hardcore66 demiş ki:izmire gelişinde dinleme fırsatı bulmuştum fakat vokali çok yetersiz gördüm kesinlikle eski alive ı aratıyor ayrıca sahne performansı ve seyircileri eğlendirme açısından da gayet eksik. sahnede yaptığı işten hiç zevk almıyor gibi duruyor..umarım grup için hayırlısı olur fakat o vokalle fazla bir gelişme gösterecekleri zannetmiyorum.
bocux demiş ki:Dün gece Felix'te grubun yeni halini yarım saat kadar izledim,,repertuarı da eski halinden daha eğlenceli buldum..
Arasıra bornovada da çalın böyle 🙂
LiVa__ demiş ki:dün gece gayet güzeldi,eğlendik tebrikler.. ayrıca sahne şovunuda izledim ulaş her zaman isterim bak🙂)bundan böyle bornovada olun ne işniiz var öyle alsancaklarda🙂
dinlemeyen varsa bi an önce bu gafletten kurtulsun derim😀
Eywallah baba saolasın. Bende buradan herkesin bayramını ve yeni yılını kutlamak isterim.man-a-man demiş ki:İYİ BAYRAMALR MUTLU YILLAR DİLERİM KOLAY GELSİN !!! 🙂