+1 alt süper mor ve kızıl siyah sen yol mükemmel alt aşkı insan neler yaptırıyor resmi olmayan alt sitesi 🙂 www.alt.phpbb3.netegexxxx demiş ki:sözler çok iyi...
+1 alt süper mor ve kızıl siyah sen yol mükemmel alt aşkı insan neler yaptırıyor resmi olmayan alt sitesi 🙂 www.alt.phpbb3.netegexxxx demiş ki:sözler çok iyi...
gerçekten ya alt sevilir alt dinlenir alt forumu açılır 🙂scucumm demiş ki:+1 alt süper mor ve kızıl siyah sen yol mükemmel alt aşkı insan neler yaptırıyor resmi olmayan alt sitesi 🙂 www.alt.phpbb3.netegexxxx demiş ki:sözler çok iyi...
emin ol diğer parçların hepsi aç kanatlarından çok daha iyi 😉TEAR_OF_SOUL demiş ki:Alt'ın Aç Kanatlarını parçasını dineleyebildim şimdilik ama ağzıma takıldı bile.Diğer parçalar nasıldır bilmiyorum ama Aç Kanatları gibiyse benden Ok.dir 😉
ya keşke hasanım hatta hem konserde hemde birlikte olsaydık......hasanayvenli demiş ki:telefondan az bişe dinledim konseri
orda olmak vardı 🙁
hasanayvenli demiş ki:blue jean mayıs sayısında alt da var 😉
behind_the_paradise demiş ki:bir gün canlı izleyeceğim bu grubu... ):
oralarda olmak vardı tekrar tekrarcigerkelebegi demiş ki:behind_the_paradise demiş ki:bir gün canlı izleyeceğim bu grubu... ):
dün izlemeyenler çok şey kaçırdı 🙂
çok iyi geçti konser...
ben ne zmana izleyebilcem?🙁 eskişehire gelin en iyisi, hasan sende gel beraber gidelim 😉hasanayvenli demiş ki:oralarda olmak vardı tekrar tekrarcigerkelebegi demiş ki:behind_the_paradise demiş ki:bir gün canlı izleyeceğim bu grubu... ):
dün izlemeyenler çok şey kaçırdı 🙂
çok iyi geçti konser...