Alt

• Konuyu açan Konuyu açan LiaR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Müjde...İKİNCİ DÖNEM Hakkında !

(www.altmosfer.com dan alıntı...)

Sevinme zamanı geldi...

Albümle ilgili çalışmalar bitti. Bir terslik olmazsa İkinci Dönem'i haftaya dinleyebiliyor olacaksınız..
Albüme bir süreliğine (ne kadar süre belli değil) sadece mp3 formatinda ulaşılabilecek. Resmi işlemleri hallolursa kapak tasarımıyla beraber CD satışı da yapılacak ama henüz bu konu belirsizliğini koruyor, ama şu an önemli olan İkinci Dönem'i dinleyebilmeniz...
Yakında tekrar gerekli duyurular yapılacak... konuyla ilgili forumda başlık açıldı ...

Gerisayım başlamıştır 🙂

Görüşürüz

orkun

ALT Dream TV'de !

(www.altmosfer.com'dan...)

ALT Dream TV'de !

ALT, 6 Aralık Salı gecesi Dream TV'de yayınlanan Hakan Tamar'ın hazırlayıp sunduğu "Punkart" programında yer alacak...

Programda Hakan Tamar'ın Okan ve benle yaptığı söyleşi ve ardından Siyah şarkısının klibi yayınlanacak.

Punkart salı gecesi 22:00'de başlıyor...izleyin...

görüşürüz
orkun

ben de dün sadece klibe denk geldim
hemen telefona sarılıp Dream'de ALT var kasetleri mi çıkmış die birsürü kişiyi aradım ama kimse bilmiodu 🙂
dört gözle bekliyoruz kasedi...

dün dream tv´de siyah´in klibine rastladim. bu beni cok sevindirdi. sonunda dedim arkadaslar basarmislar 🙂 umarim ciktigi zaman da elime cabuk gecer albüm. basarilar..

teşekkürler herkese...
Dem'e de başarılar 😉

tabi ki aksilikler olmalıydı ve oldu...ikinci dönem en erken bu pazar, en geç onumuzdeki hafta içi indirilebiliyor olacak altmosfer.com dan... fakat henüz albüm formatında satışa hazır bir şekilde hazırlanmış değil... o da olur heralde önümüzdeki günlerde... şimdilik tarih vermek zor...
görüşürüz

orkun

ilk kez bugün dinledim bu grubu..bir arkadasım sayesinde siyah'ı dinledim ve gerçekten çok basarılı buldum..ardından sitelerinden diğer sarkılarına ulastım ve yaklasık üç saattir yol'u dinliyorum..nasıl bir sarkıdır bu🙂
diğer sarkılar da gerçekten çok güzel..

sanırım grup elemanları da burda,bu zamana kadar neden hiç isminizi dahi duymadım bilmiyorum ama zararın neresinden dönülürse kardır🙂
başarılar.

cigerkelebegi demiş ki:
teşekkürler herkese...
Dem'e de başarılar 😉

tabi ki aksilikler olmalıydı ve oldu...ikinci dönem en erken bu pazar, en geç onumuzdeki hafta içi indirilebiliyor olacak altmosfer.com dan... fakat henüz albüm formatında satışa hazır bir şekilde hazırlanmış değil... o da olur heralde önümüzdeki günlerde... şimdilik tarih vermek zor...
görüşürüz

orkun

siyah şarkısı mükemmeldir, şu an ikinci dönemi indiriyorum..

Ayrıca Orkun sitedeki mail adrsine mail attığımda geri dönüyor ulaşamadım bi türlü bana ulaşabilirmisin..

Geri