1 yildir gitar caliyorum ve ders almadan kendi kendime ogrendigim icin picking mevzunun uzerinde hic durmadim. Kisa da olsa bir suredir gitar caliyorum. Yavas yavas hizlanmaya basladigim icin picking konusuna takildim. Son birkac gundur konuyla ilgili internette hem yerel hem dis kaynakli sitelerden bilgi toplamaya calisiyorum ve Turk gitaristler arasinda net bir sekilde hizlanmanin tek yolu alternate picking olarak gosteriliyor. Diger yandan yabanci kaynaklar uzerinden okudugum yorumlarda kesin bir hukum olmamak uzere her iki teknigin kendine gore avantaj ve kayiplari oldugu fikri yaygin.
Bunlarin disinda ultimate guitar'da shredding dersi olarak economy picking teknigi anlatilmis.
Hangi teknik uzerinden gidecegime bir turlu karar veremedim. Aramizda uzun suredir gitar calab arkadaslar fikirlerini paylasirlarsa sevinirim.
Bunlarin disinda ultimate guitar'da shredding dersi olarak economy picking teknigi anlatilmis.
Hangi teknik uzerinden gidecegime bir turlu karar veremedim. Aramizda uzun suredir gitar calab arkadaslar fikirlerini paylasirlarsa sevinirim.