Bursa'da sağlam tecrübeli ve uzun vadeli profesyonel bir orkestra teşekkül ettirmeyi planlıyorum. Against all odds iş güç piyasa koşulları özveriyle haftasonu belirli bir zamanı gruba, müziğe ayırabilecek armoni seviyesi belirli yerlerde olan bascı ve davulcu arkadaşları bekliyorum .Bahar aylarında bestelere klip çekilecektir. Piyasada çalıp kaşe toplamaktan sıkılan belki tuttururuz diye düşünen arkadaşlar varsa beklerim. Önü açık bir oluşum olacak. Bursa'da ilk etap lansman için Kabarda konser sonrasında şehir dışı konserler Eskişehir,Ankara, İzmir. Tabi aceleye getirmeden önce uyum kadans yakalanacak. Şu an ekipte lead&vokal bendeniz,saksafonda tecrübeli bir arkadas, ritim gitarda keza yıllardır alternatif rock piyasa çalmış konser vermiş arkadaş bulunuyor. Kemik kadroda bas ve davul lazım bana. Zamanını sahnesini veya işini haftasonuna ayarlayabilecek arkadaslar önceliğim.. Görüşmek jamleşmek üzere...
GENRE JANRA : Bestelerde alternatif rock, pop rock jam trio hedesinde ise blues jazz klasikleri coverlanacak.
GENRE JANRA : Bestelerde alternatif rock, pop rock jam trio hedesinde ise blues jazz klasikleri coverlanacak.