Altısekiz (Rock) - Ankara

Ben anime_girl den duydum.valla o nerden biliyor bilmiyorum.ama düşündüğüm gibi haklı çıktı 🙂 hayırlı olsun diyelim o zaman.mekanı ben de sevdim.fazla kalabalık olmaması iyi oluyor bence,rahat ediyoruz.ne o gölgenin sıkış tepiş hali,dans edecek yer kalmıyo valla :x

bu arada anime_girl sana sesleniyorum, şu mesajıma bi cevap versen artık...

Yeni Yeni Yeni

Hemen şunu söylemeliyim.Uzun bir aradan sonra tekrar stüdyoya daldık ve iki taze meyve düştü daldan.Cuma çalıcaz diye umuyorum...

altısekiz

bende çalmayı umuyorum.
bakalım.ya benim net olayında problemim olduğu için uğrayamıyorum.
arada böyle kaynarsa oluyor işte.
herkese tekrar selam.
beklerim programlara.
saygılar.

Eskişehir

Arkadaşlar bilmiyorum Ankara'da BARAKA ROCK BAR'ı biliyormusunuz.Aynı bardan ESKİŞEHİR Doktorlar Caddesi'nde de açıldı.Buradaki bardan farklı bir mekan.Biz her cumartesi çalıyoruz.Havadar ve ses sistemi harika.Merak edenleri bekliyoruz...

her cuma

demek bu cuma öndeydin ben seni hala tanımıyorum.sağol yinede ankara'lı bütün gruplara yakın ilgin ve alakan için...

bu gece ankaraya yola çıkıyorum... zannımca sabah orda olucam.Yarın işte berbat bir gün olmassa saat en geç 20:00 de ordayım...

Nasıl yani?
E biz saat 24 e kadar çalıyoruz.
Ama senin demek istediğin ara vermeden çalınsa o imkansız.Buna vedat izin vermez...

Bobuz demiş ki:
Nasıl yani?
E biz saat 24 e kadar çalıyoruz.
Ama senin demek istediğin ara vermeden çalınsa o imkansız.Buna vedat izin vermez...

Yok be yav.. yeni şarkınızı saat 22:00'ye kadar çalın manasında şeetmiştim.

Ama artık bi önemi yok tüm gece sizi dinliyor olacağım. Akşam görüşmek üzere.. :dans

Geri