hmmmm
Sayın altısekiz elemenları ve onlara yağ çekmek için çaba sarfeden garage ın eski bilgisayarda müzik çalan ve kendini dj sanan çalışanı Burak...
Yazdıklarım güvendiğim insanlardan duyduğum ve farklı şekillerde teyid ettiğim söylemlerdir. Sizi birkez replikte ve de 5-6 kez garage da dinledim... Zelal zamanında Tuna zamanında ve bir de işletmeyle yaşanan sorunun olduğu dönemde Berkan zamanında. Zelal grubunuzun soundlarını çok iyi bir şekilde götürmekte olan bi tm-di. Aynı şekilde Tuna da alıştıktan sonra bir hayli güzel soundlar çıkarmıştı. Berkan konusunda yorum yapamıyorum çünkü dediğiniz gibi alışma gibi bir şansı olmadı sanırsam bir hafta kadar yaptı ve sonra Tuna geri döndü... Yanlız ordan deli gömleğinin bascısı olan arkadaşım bir sidik yarıştırma moduna girip tm-leri kıyaslamış, biz buna sazanlık diyoruz... Gitaristin kulak çekme meselesine gelince de o gün ben de oradaydım sevgili bülent ve "Benlik bişey var mı" diye sorup çıktığında kulis kapısına geçip dinledim konuşmayı. (Biliyorum ayıp ama) Ve gitaristiniz sevgili gürkan aynen "Sen hepsinden daha iyiydin ama bize yetmedin dedi." bunu kulaklarımla duydum. (daha sonra şener de Tuna ya bunu bizzat teyid etti, kuliste idik ve ben yine vardım) "ve de arkasından Gürkan:"Sana bunu söylemek zorunda değilim ama seni biz çıkarttırdık işten, sen burada çalıştığın takdirde burda çalmayacağımızı da söyledik." dedi. Bunu da o sırada kapıda konuşmayı dinlerken duydum. ve bunun üzerine Tuna da "Madem bu yaşta en iyi benim bu piyasada önümüzdeki yıllarda karşıma çıkmayın" dedi. Ve grup olarak en çok güvendiği gruptan böyle bir darbe yemiş olarak gözleri dolu odayı terketti. Ve oradan sidik yarıştırmaya çalışan diğer arkadışıma söylüyorum, Tunanın kovulduğu gün Sahnede UPO grubu vardı hernekadar Tuna Mevlütü sevsede ben hoşlanmıyorum pek ve "Tuna yapma" desemde Soundu yine Tuna yaptı ve Mevlüt denilen tonmaister olarak oraya gelen arkadaş "-26Db gain limiter"ın ne olduğunu dahi bilmiyordu. Buna kendisi, oranın eski DJ yi ve UPO grubu şahittir... Ayrıca müzikal durumunuza gelince özellikle sizi izlemek için hiç gitmedim oraya ve gerçekten yaptığınız müzikal hiç bişey yok sadece sahne yapıyosunuz ve vokaliniz başarılı, yani standart bir bar grubusunuz. Evet anladığınız üzere Tuna sevdiğim bir insandır, ve arkadaşımdır. Ve benim kim olduğuma gelince adım Hakan ve büyük ses firmalarından birinde Ses teknisyeniyim... Ve neden Tuna mevzusuyla bu kadar ilgilendiğime gelince de ben sizin gibi arkadaş görünüp te arkadan vuranlardan değilim, ve de onun sonuna kadar onun arkasındayım...