Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
doktor araba kullanmama bi izin versin yarın konuşmaya gidicem Hastaneye ben cok iyiyim ama doktor bi suru yasak koyuyo :?
yoksa ilk fırsatta gelicem 😉 haftaya bi supriz yapabilirim valla 😉
Bir Gece Ansızın Geeeeelebiliriiiiiiiiiiim!!!
Teşekkürler.
Çok az kaldı.İşin uzamasının temel sebebi gidip başka stüdyolarda kayıt yapmak yerine üretimin her aşamasını bir tecrübe haline getirmek adına kayıtları kendi stüdyomuzda alma isteğimiz sanırım.
Müzikle uğraşmanın en güzel tarafıda bu olsa gerek.Herşey bir tecrübeye dönüşüyor ve daha çok pişiyor ve öğreniyorsun.Öğrenmenin sonu yok ve biz bu konuda çok hırslıyız.
Behringer milser equalizer , amfi,, davul , mikrofon , gitar falan filan vokal yok olmadı baştan, niye kaydetmiyo alla alla delircem... saatte gece 4 oldu allahım sabah iş... gece program behr...zzz... mikse.....mikrofozzzzz.....
1 gün dinleneyim ben sonra dünyayı kurtarırım
Behringer milser equalizer , amfi,, davul , mikrofon , gitar falan filan vokal yok olmadı baştan, niye kaydetmiyo alla alla delircem... saatte gece 4 oldu allahım sabah iş... gece program behr...zzz... mikse.....mikrofozzzzz.....
alla sabah oldu... ne .. yok hala akşam..
Ben yorgunum biraz ama değiyor...
sevgili altısekiz
nedir bu demolar filan.neye hazırlık bu?yoksa yoksa yoksa..neyse şimdi sölemiyim de nazar değmesin.
inşallah tahmin ettiğim bişeye hazırlıktır bunlar.hadi bakalım hayırlısı.kolay gelsin......