vay be canlar, ne kadar uzun zaman oldu dinlemeyeli sizi.. hem iş hem okul koşturmacalardan vakit bulamıyorum.. en yakın zamanda stüdyonuzda dinlemek nasip olacak herhalde😀😀
nedjima hakkında fanların söyledikleriyle şenerden duyduklarım hiç tutmuyor, dinlemek lazım diyorum ama şartlar iştee.. (söylenenler: göbek attık, ohh kurtlarımızı döktük..) altısekiz kalitesini özledim yauu..
samedcim ne zamandır bi arayayım mesaj atayım diyorum ama lanet kontürüm hiç olmuyor, seni de göremedim, burdan ileteyim dedim iyi dileklerimi, geçmiş olsun.. umarım çabuk iyileşir..
yeni gitaristi hayırlama konusunda geç kaldım, yüzyüze hayırlamış olsam da, hiç dinleyememiş olsam da; hayırlı olsun kardeşim, iyi birşey yapıyorsun emin ol 🙂
bülentcim ya bu pazartesi olmadı ama önümüzdeki pazartesi kesin dükkanınızdayım, patır patır patlatcam davulları zilleri valla, öğrenene kadar artık.. 😆
nedjima dışında bir mekanda sahne almanızı en kısa zamanda bekliyorum dört gözle, anti-nedjima insanıyım ben, olmaz yanii🙂
70 yaşıma geldiğimde albümünüzü dinlemek nasip olacak diye çok mutluyum arkadaşlar.. 😆 başarılarınızın her türlü devamını diliyorum.. kolaylar gelsin..
biricik hayran uzak takipte 😀
p.s: kızlaarr.. iş başına kaytarmak yok! city lounge sizi bekler..