sevgili altısekiz 2007inizi de bayramınızı da kutluyoruz abes olaraktan en cici dileklerimizle 😀 uzun süredir gelemiyoz, özledik en yakın zamanda görüşmek üzere
brainscan81 demiş ki:arkadaşlar...
elde olmayan demeyimde elde olup da daha ilerisine gidilen bazı nedenlerden dolayı grup çalışmalarına son vermiş bulunuyoruz...
bu yüzden bu konu veya bu konu ile ilgili düşüncelerinizi yazarsanız artık bu foruma seviniriz...
yani altısekiz yok artık....
stüdyo konusunda henüz bir karara varmadık ama en yakında bu konuda da düşüncelerimizi yazacağız buraya...
ayrıca yazacaklarınızı yazın hemen forum kapatılacaktır bilgilerinize...
nası olsa ben açtım dimi 🙁
herkese ama herkese müzik ve normal hayatında başarılar diliyorum...
madem müzik sadece arkadaşlığın veya dostluğun göstergesi...bizde bundan sonra dost oluruz ama eskiden müzik yaptığımız insanlarla değil...başkalarıyla...neyse...duygusallığım tuttu yine..
kalın sağlıcakla... 🙁
bunları tüm içtenliğimle yazıyorum yanlış anlamayın...
hayat devam ediyor..................................................
ssoresown demiş ki:yok canım olmaz öle şey... sizi şakacılar siziiii! 😉
stoneguitar demiş ki:bence vokalle gitarist devam etsin diger ikisini sallasinlar.. davulcu ve basci gruba hem yakismiyodu hemde her hallerinden problem cikarticak tipler olduklari belli.. gitaristle vokale ilerki muzik hayatlarinda basarilar diliyorum.. bosverin diger ikisini..
stoneguitar demiş ki:bence vokalle gitarist devam etsin diger ikisini sallasinlar.. davulcu ve basci gruba hem yakismiyodu hemde her hallerinden problem cikarticak tipler olduklari belli.. gitaristle vokale ilerki muzik hayatlarinda basarilar diliyorum.. bosverin diger ikisini..
bu arada hic birini tanimam etmem onlarda beni tanimazlar sadece izlemisligim var..
bu arada hic birini tanimam etmem onlarda beni tanimazlar sadece izlemisligim var..