chezychez 7 Mayıs 2025 #1 17 yaşındayım amatör bateri çalıyorum amacım konserlerden harçlık çıkartmak Ulaşmak isteyenler insta pembereliadam
17 yaşındayım amatör bateri çalıyorum amacım konserlerden harçlık çıkartmak Ulaşmak isteyenler insta pembereliadam
Anastasiatheguştatist 8 Mayıs 2025 #2 chezychez demiş ki: 17 yaşındayım amatör bateri çalıyorum amacım konserlerden harçlık çıkartmak Ulaşmak isteyenler insta pembereliadam Hepsini görmek için tıklayın... metal calmak ister misin?
chezychez demiş ki: 17 yaşındayım amatör bateri çalıyorum amacım konserlerden harçlık çıkartmak Ulaşmak isteyenler insta pembereliadam Hepsini görmek için tıklayın... metal calmak ister misin?
Utku Öztürkoğlu Salı 23:03 #3 merhaba. bende 16 yasinda gitaristim. sahne odakli classic rock/hard rock grubu kuruyorum. dusunursen, detaylari konusmak icin yazabilirsin... instagram: utku.ozturkoglu
merhaba. bende 16 yasinda gitaristim. sahne odakli classic rock/hard rock grubu kuruyorum. dusunursen, detaylari konusmak icin yazabilirsin... instagram: utku.ozturkoglu