M
MagicHand
genizah demiş ki:www.genizah.tr.cx
bunlar da benimkiler. biraz dijital(!) ama idare edin..
Güzel çalışmalar dostum, Başarılar.
genizah demiş ki:www.genizah.tr.cx
bunlar da benimkiler. biraz dijital(!) ama idare edin..
bizkit_boy demiş ki:
LeftEyeNine demiş ki:princeofdarkness, çizimlerim konusunda eleştiri amaçlı ukalalık sınırlarını zorlayan bir e-mail atmış.. Arkadaşın "paylaşalım buluşalım hey de hey!" çağrısına cevap vermeyi düşünen çizerlerin dikkatine.. Adam otorite olmuş meğer..
yetenek var ama güzel deil çizimlerihasicktear demiş ki:http://www.egawen.netfirms.com/
benim değil arkadaşın sitesi . baya iyi çiziyor ben anlamam ama güzel baya. flash la çizmişlikleri felan var onlar kötü mouse le felan çizmiş ama kara kalemleride var
y senle çizim yapacaktık beraber ya unuttuk neyse artık birdahaki sefere sen dediklerimi yap çok güzel olucak 😉Urania demiş ki:Bu başlığı ilk defa görüyorum ne iyi etmişsiniz de açmışsınız. Benim de var çiziktirdiğim bir şeyler ,işe lisedeyken kılıç resimleri çizerek başladım. Şimdi çok daha farklı şeyler çiziyorum. Figür yada model kullanmayı sevmiyorum , genelde zihnimde canlananları çiziyorum fakat bu konuda ufak bir sorunum var çünkü gördüğüm imgeyi gördüğüm şekilde kağıta aktaramıyorum (genelde haraketli oluyorlar da). Ayrıca her zaman da çizemiyorum çünkü çok az şey bende çizme isteği uyandırıyor(bu çok büyük bir sorun🙁) Renkli çalışamıyorum karakalem daha çok hoşuma gidiyor. Bir çizimimi Bizkit boy görmüştü 🙂 Sağolsun bi kaç öneride de bulundu. Scanner bulursam tarayıp atarım belki.