LeftEyeNine demiş ki:Gençler aranızda çizim yeteneği konusunda kendine güvenen ve oturup ciddi ciddi bişeyler çizeniniz veya belki de bi mizah dergisini karikatür yollayanınız var mı?
Şahsen karakaleme bayılırım,portre çizerim,karikatürsüz kalmam...Pederin gayretiyle yağlı boyaya başladım...
Neyse scan'lediğiniz çizimleriniz falan varsa link falan verin,merak ediyorum sizler neler yapıyosunuz...
Görüşlerinizi de eksik etmeyin,çizimlerle ilgili...
http://gokjue.deviantart.com/ Karikatür çiziyorum ben de.Bu sene İstiklal'de okul çıkışı gitmiştim Küstah dergisini arıyodum ordan görüşme için çağırmışlardı.Sonra bulamadım arkamdan bi ses "kamuran da geçen..." diye konuşuyodu.Dödüğümde Bahadır Baruteri gördüm.Ona sordum adresi.Elimde çizim dosyamla beni görünce baktı çizimlerime.Beni penguene yolladı.Tarif ettiği binayı ben otistik gibi anlamayınca köşeden bi "penguen" aldı bana adresi üzerinde yazılı🙂 gittim dergiye.Selçuk erdem beni "Çizimlerin KEMİK lik" diye KEMİK e yolladı.Kamuran abi her pazartesi gel işlerine bakıcam dedi şu saatte.Ama okul çıkışı karşıya geçmak ,hele hele bunu babadan gizli yapıp bahaneler bulmak zor oldu.2 kez gittim bi daha gitmedim.Çok üzüldüm ama bu sene lise sonum.ÖSS yi kazanır kazanmaz gidicem. sevgili günlük tarzı bişey yazdım aman ne biliyim 🙂Feronia demiş ki:LeftEyeNine demiş ki:Gençler aranızda çizim yeteneği konusunda kendine güvenen ve oturup ciddi ciddi bişeyler çizeniniz veya belki de bi mizah dergisini karikatür yollayanınız var mı?
Şahsen karakaleme bayılırım,portre çizerim,karikatürsüz kalmam...Pederin gayretiyle yağlı boyaya başladım...
Neyse scan'lediğiniz çizimleriniz falan varsa link falan verin,merak ediyorum sizler neler yapıyosunuz...
Görüşlerinizi de eksik etmeyin,çizimlerle ilgili...
Sen de söylemişsin ya..
En çok karakalemden zevk alıyorum ben de..
Lakin;karikatürde daha başarılıyım sanırım..
Çünkü karikatür çizimlerim değerlendirildi yabancı ellerde sadece... 🙂
Birkaç dergiye göndermişliğim de var..Bazı sosyal kurumların afişlerine karikatür yapıyordum bir ara..İnsanın fikrini paylaşabilmesinin bir başka yolu,güzel de bir yanı hani...
Ama bu aralar sade kendime yapmaktayım... 😆