Kadıköy Güzel Sanatlar'dan 2 yıl gitar dersi aldım 1 yıl ara verdim tekrar başladım hazirandan beri devam ediyorum. Çaldığım riffleri hep instagrama atıyorum ama ben duyduğum kalitede kayıt yapmak istiyorum kayıt yaparken de duyayım kulaklık yada hoparlörden. Şuan long live rock n roll'u çalışıyorum trioleli riffte takıldım tempom yetmiyor. Enter sandmani rahat çalıyorum seek n destroy idare eder introda zorlanıyorum bide 208 bpm olan yerde zorlanıyorum. Seviyemi de bilmiyorum. Sizce ek olarak çalım hızımı ve tekniğimi geliştirmek için ne yapmalıyım? Özel ders kurs haricinde maddi durumum da çok iyi değil. Gitarı seviyorum bırakmak istemiyorum hiç, gerçekte yazılımcıyım yazılımı da seviyorum ikisinide bırakmak istemiyorum.
kullandığım setup
gitar: ibanez rg350 beyaz floyd rose 24 perde
amfi: marshall mg15R
prosesör:Vox Stomplab IIG
ilgilendiğim tarzlar: trash metal, black metal,power metal, rock n roll, hard rock, progressive metal (paul wardingham,angel vivaldi,andy james)
kullandığım setup
gitar: ibanez rg350 beyaz floyd rose 24 perde
amfi: marshall mg15R
prosesör:Vox Stomplab IIG
ilgilendiğim tarzlar: trash metal, black metal,power metal, rock n roll, hard rock, progressive metal (paul wardingham,angel vivaldi,andy james)