Amazon'dan mikrofon alınır mı? (RODE NT1 5th generation)
zuhal, dore, compel vs gibi mağazalara zaten çok güveniyorum. Ama sitede gönderen direk amazon.com.tr diyor. hiç yurt dıışından almadım açıkcası. Garntide falan sıkıntı çıkar mı acabaAmazon kendi gönderiyorsa alınır, diğer türlü bilindik satıcılarsa sorun çıkmaz (distribütör firma mesela: Zuhal, Compel, Do-re vs.) Hiç duyulmadık firmalara karşı bir şey diyemiyorum.
Ne kadarlık bir alışveriş yapmistiniz acaba? Gümrük vergisi ödediniz mi? 150 Euro üstü vergi çıkıyor diyor internet sitesindeAmazon dan çok ürün aldım,sıkıntı görmedim bugüne kadar.
Ali express ile karıştırmayalım,aliexpresse domates sipariş ediyoruz, kavun yollayabiliyorlar.
Amazon un garantisi şöyle 2 senede bozulur ya da bişey olursa parayı direk iade ediyorlar. Tamir vs durumları yok. Benim 2 seneyi bir hafta geçmiş arızalı ürünümü bile iade almışlardı.Garanti bilgisi eksik sadece. Aynı ürün sescibaba'da 2 yıl garantili ama amazonda garanti ile ilgili hiçbir bilgiye rastlamadım
Çok iyiymiş. Yeni ürün gönderiyorlar diye duymuştumAmazon un garantisi şöyle 2 senede bozulur ya da bişey olursa parayı direk iade ediyorlar. Tamir vs durumları yok. Benim 2 seneyi bir hafta geçmiş arızalı ürünümü bile iade almışlardı.
DHL ne oluyor peki? Ücret aliyorlar mı iade ya da değişim için gönderdiğimizdeamazon dan her türlü alınır ben hiç sorun yaşamadım birçok ürün aldım en son geçenlerde ses kartı aldım yurtdışından sonra iade hakkımı kullandım satıcısı amazon germany idi. yurtdışı satıcısı olmasına rağmen sorun yaşamadım dhl ile geri gönderdim ve param iade edildi her konuda ve her aşamada full destek sağlıyor amazon.
DHL uluslararası kargo firmasıDHL ne oluyor peki? Ücret aliyorlar mı iade ya da değişim için gönderdiğimizde