Teşekkür ederim. Internette sahte tel olduğunu görmüştüm bu yüzden ucuza görünce şüphelendim.Ucuz olmasının sebebi marketlerinin dolayısıyla ekstra giderlerinin olmaması, stoklama mantığıyla çalışmalarından olabilir.
5 euroluk birşeyin çakmasını yapmak muhtemelen 5 eurodan daha fazla tutar... Satıcının amazon olmasına dikkat edin yine de. Yakınlarda aldım ve hala kullanıyorum bir sıkıntı yok. Prime üyeliğiyle çok çok hızlı da getiriyorlar... Hatta bundan sonra da ülkemizdeki müzik mağazaları sırf daha bilindik diye daha fazla para ödemeyeceğim...
Super Slinky ?Ben amazondan alırım tellerimi, bir sorun yaşamadım. Hatta dün bir 6 pack sipariş verdim daha 🙂
Aynen, katılıyorum.Satıcıyı kontrol edin. Satıcı amazon ise bırak teli ev bile alınır 🙂
Aynı düşüncedeydim ancak tam olarak doğru değil maalesef, Amazon'un kendi suçu değil bu durum ama bazı dolandırıcılar şöyle yapıyor;Satıcıyı kontrol edin. Satıcı amazon ise bırak teli ev bile alınır 🙂
Birkaç haftadır gitarın üst eşik kilidini ilk defa sıkmadan kullanıyorum… Akortu hala çok iyi. Üzerinde amazondan aldığım ernie ball 09 var. Eğer gerçekten çakmaysa, çakmasını yapan firma daha iyi iş çıkarmış…
Nasıl ayırt ediliyor öğrenmek isterim.
burada anlatmış mesela başka videolar da var, ernie ball'lar için anlaması epey kolay, orijinal paketle yan yana koyunca daha cansız bir paketi oluyor fake olanların, bir tane referans için zuhalden almak lazım yani kıyaslayabilmek için.
Bir dönem kullanmış ve inanılmaz memnun kalmıştım. "Kazara içine elixir mi koydular acaba " diye hâlâ düşünürümOrphee telleri deneyen var mı epey ekonomikmiş. Entonasyonu nasıl?
Biraz baktım output düşük gibi sanki diğer tellere göre.Bir dönem kullanmış ve inanılmaz memnun kalmıştım. "Kazara içine elixir mi koydular acaba " diye hâlâ düşünürüm
Manyetik olmasın baktığınız?Biraz baktım output düşük gibi sanki diğer tellere göre.
hafif ölçüde mevcut.Manyetik olmasın baktığınız?