- Konu Sahibi Konu Sahibi
öm gönderdim.
ÖM'den takipteyiz.
öm gönderdim.
Dm den yazdım hocamMerhaba,
Bir link gönderebilir misiniz?
merhaba, öncelikle kolay gelsin, reverb den ya da başka bir platformdan yurt dışından 2. el gitar getirebilir misiniz?
Bütün özel mesajlar yanıtlamıştır.
YENİ sipariş alımı AÇIKtır!
Dilediğiniz kafa amfi - dilediğiniz gitar ve istediğiniz stüdyo ekipmanı için fiyat teklifi alabilirsiniz.
Amerikadan ve Avrupadan güvenli alışverişin adresi AMBAR Guitars!
167906 eklentisini görüntüle
Suhr Reactive Load Box I.R. / KDV dahil $950 USD
YENİ sipariş alımı AÇIKtır!
Dilediğiniz kafa amfi - dilediğiniz gitar ve istediğiniz stüdyo ekipmanı için fiyat teklifi alabilirsiniz.
Sweetwater ve Thomann gibi mağazalar elinizin altında. İster peşin - ister kredi kartına taksitle Amerikadan ve Avrupadan güvenli alışverişin adresi AMBAR Guitars!
Merhaba,
FM3 ve FM9 ile ilgileniyorum.
Sipariş ve ödeme süreçleri hakkında bilgi alabilirsem sevinirim. Ödeme koşulları, ücret, teslimat koşulları ve süresi, garanti ve satış sonrası hizmet süreçleri nasıl işlemektedir.
Uzun yıllara sair olumlu bir firma itibarınız olduğunu görüyorum. Ancak biraz da koşullar gereği kapalı bir işleyişiniz var. Önemli yatırımlar olduğundan bizler için yukarıda sizlerle paylaştığım hususlarda aydınlatırsanız sevinirim.
İyi çalışmalar dilerim
Detaylı bilgilendirme için çok teşekkür ediyorum.
Hocam selamlar. Charvel Guthrie Govan caramelized ash ve Guthrie Govan mj san dimas için fiyat teklifiniz nedir.
Merhaba,
Bize ilgilendiğiniz ürünlerin satış linlerini yollarsanız hesaplama yapabiliriz.
Charvel Guthrie Govan MJ SD24 CM 3TS
Electric guitar Guthrie Govan Signature Model, Body: Basswood, Top: Ash, Bolt-on neck: Roasted maple, Fingerboard: Roasted maple, Scale: 648 mm (25.5"), Compound fretboard radius: 305 - 406 mm (12" - 16"), Nut width: 42.9 mm (1.69"), Graph Tech...www.thomannmusic.comCharvel Guthrie Govan HSH Cooked Ash
Electric Guitar Guthrie Govan Signature Model, Body: Caramelised ash, 2-Piece neck: Caramelised maple, with graphite reinforcement, Fretboard: Caramelised maple, 24 Jumbo steel frets, Scale: 648 mm, Bone saddle, Pickups: Charvel Custom MF humbucker...www.thomannmusic.com