Ambulansın arkasına takılmak bir klasiktir zaten sürücülerimiz için...Konvoy oluşuyor ambulansların arkasında valla.Herkes kendi derdinde,kimsenin ambulansın içindekini pek düşündüğü yok!İlginç
Bazen o konvoy öyle bir hâl alıyor ki, insan ambulansın aynasında havlunun eksik olduğunu düşünüyor!zafersarhosu demiş ki:Ambulansın arkasına takılmak bir klasiktir zaten sürücülerimiz için...Konvoy oluşuyor ambulansların arkasında valla.Herkes kendi derdinde,kimsenin ambulansın içindekini pek düşündüğü yok!İlginç
dilty demiş ki:Geçtiğimiz günlerde otobüste okula giderken ambulans sireni duydum. Ülkemizin klasiği olarak emniyet şeridi doluydu. Ve emniyet şeridinde giden bir araç inatla yol vermedi. Vermedi ya..Adam yanındaki bayanla kahkahalar eşliğinde muhabbet ediyordu. Bu nasıl bir mantıktır ya. O ambulansta eşin, annen, baban da olabilirdi. Plakasını alıp, şikayet ettim 154'e..Fakat bir şey yapamayız cevabını aldım..İnsan hayatı bu kadar mı ucuz ya..
aynen :evil: :!:kemancii demiş ki:ambulansın arkasına takılıpta uyanıklık yaptığını zanneden insanlardan nefret ediyorum!!! ambulansın içindeki kimse için saniyeler bile önemliyken sırf gidecekleri yere bikaç dk.erken gidecekler diye böyle bi bencillik insanlığa sığmaz..