o zaman bende sana şunu sorarım sen ne kadar biliyorsun tecrübelerin nee hayatında bu işten hiç kazık yemediysen sen tecrübessizsin
deadpaning demiş ki:sitede fazla duran yada bu sitede eski olan daha iyi mi gitar çalıyo yada daha mı tecrübeli oluyor bana laf sokmayana ben hiç sokmam anlıyon dimi kaşıntı meselesi oke siz büyüksünüz tanrı gibi bişeee!!!
deadpaning demiş ki:o zaman bende sana şunu sorarım sen ne kadar biliyorsun tecrübelerin nee hayatında bu işten hiç kazık yemediysen sen tecrübessizsin
serkann demiş ki:-Cevap vermeyin hiç takılmayın bu tip insanlara,yok sa boşuna kendinizi üzer,gerersiniz 😉
-Ayrıca Ankara'da olsan konya sokak ta gayet uygun fiyatlara birçok ölçüde ve değişik kalitelerde hoparlorler var.Yanlız inch hesabı bilmez konya sok. esnafı cm hesabından konuşun onlarla.Ayrıca her celestiona ucuz diye yapışmayın uzakdoğu celestionları alabilirsiniz allah korusun,heryere sormak lazım bıkmadan usanmadan.
-Kabin için de yine konya sokaktaki müzik teknolojileri mağazalarından detaylı bilgi alınabilir,Yine farkılı kalite ve kalınlıkta kabin malzemeleri var ve ölçüleri kafanızda belirleyip birçok yerden fiyat alabilirsiniz. Sanırım bu işler İstanbulda çok daha rahat olur ama Bursa'da nasıl olur onu bilemiyorum.Sana tavsiyem acele karar verme,kabin malzemeleri hakkında biraz bilgi topla,ben yine değişik bişeyler duyar,görürsem sana aktarırım.