amfi konusunda pişmalık

beyza

b3yzz44
elektro gitara başlayalı çok olmuyor oncesinde 1 sene klasik kursuna gittim ama hep elektro çalmak istediğim için üstüne düşmedim bikaç ay once elektro aldım araştırarak aldım ama sanırım bi hata yapıp amfimi marshall mg15 aldım buda çok keyfimi kaçırıyor satsam satamam ne yapmam gerektiğini bilmiyorum hiçbizaman istediğim tonu alamicak olmak üzüyo

Hocam bence güzel bir ürün. Biraz logonun fiyata etkisi oluyor ama bence satmak zorunda değilsiniz. Bir tane m-audio solo ses kartı alıp yeni başlayan biri olarak kulaklıkla rahatça istediğiniz tonları alabilirsiniz. Referans monitörü de alırsanız sizi mutlu edecektir.

Hiç satmayın yada üzülmeyin. Şu anda gayet işinizi görür. Gaini az açın. Mümkünse en çok yarıda dursun. Bend ve vibrato üzerinde çalışın, tuşenizi geliştirin. Şu anda tone king bile alsanız o istediğiniz tonu alamazsınız.

Hiç satmayın yada üzülmeyin. Şu anda gayet işinizi görür. Gaini az açın. Mümkünse en çok yarıda dursun. Bend ve vibrato üzerinde çalışın, tuşenizi geliştirin. Şu anda tone king bile alsanız o istediğiniz tonu alamazsınız.
%100 katılıyorum. Tonu ilk etkileyen etken çalış şeklimiz

Amfi ve Gitarda "Şu gitar veya amfiyi alırsam,o tonu alırım" algısı oluyor başlarda fakat bunlar keşfedilmesi gereken şeyler,hazır geldiği zaman kafamızda canlandırdığımız gibi olmuyor

haklısınız çalımımda zaten problem var ton birazda benden kaynaklanıyor ama bu durum o kadar sinirimi bozuyorki gitarı amfiye bağlamadan çalıyorum yani o sesi duymak istemiyorum fazla keyfimi kaçırıyor

Hocam bence güzel bir ürün. Biraz logonun fiyata etkisi oluyor ama bence satmak zorunda değilsiniz. Bir tane m-audio solo ses kartı alıp yeni başlayan biri olarak kulaklıkla rahatça istediğiniz tonları alabilirsiniz. Referans monitörü de alırsanız sizi mutlu edecektir.
aslinda nux prosesör almak istiyorum hem bilgisayardan hem amfiden duyabilirim diye ama amfiden çıkacak ses yine beni tatmin etmeyecek sanırım

Çalımda problemden ziyade pick attack kontrolü zayıf, vibrato yok, bend yok, bend vibrato yok, tuşe sert marshall ne yapsın.

Bence dursun amfiniz, dediğim gibi düşük gainde teknik çalışın bir süre sonra sesin değiştiğini görürsünüz. Paranıza yazık yok yere masraf.

Nice yiğitler savruldu gitti ala vere ala vere, ton yok diye diye atıl kaldılar. Teknik yok birşey yok, onu al bunu al hepsi aynı.

Tekniği çalımı oturmuş çalışkan bir adam gelse o amfiden çıkan sese hayret edersiniz muhtelemen.

Çalımda problemden ziyade pick attack kontrolü zayıf, vibrato yok, bend yok, bend vibrato yok, tuşe sert marshall ne yapsın.

Bence dursun amfiniz, dediğim gibi düşük gainde teknik çalışın bir süre sonra sesin değiştiğini görürsünüz. Paranıza yazık yok yere masraf.

Nice yiğitler savruldu gitti ala vere ala vere, ton yok diye diye atıl kaldılar. Teknik yok birşey yok, onu al bunu al hepsi aynı.

Tekniği çalımı oturmuş çalışkan bir adam gelse o amfiden çıkan sese hayret edersiniz muhtelemen.
birşey sorucam amfinin overdrive kanalında gain var distortion pedalımı kullanmiyimmi? ben clean tonda distortion kullanıyorum diğer kanala geçmiyorum.

Geri