Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Amfi lambaları ve karakteristik özellikleri ile ilgili internette araştırma yaptım ama pek toplu ve işe yarar bilgiler bulamadım.Pre-amp ve power-amp lambaları ve karakterleri hakkında işe yarar bilgi kaynagı var mı önereceğiniz?
Teşekkürler.Aslında bu tür yararlı başlıkları forumda üst konu olarak yayınlanması güzel olurdu.Arama kısmında lamba falan yazıp arayınca ilk sıralarda çıkmıyor,insanın bi daha 23 sayfa içinden bulup çıkarması zor oluyor.
Özel mesaj atabilseydim başka bir sitenin linki verecektim, orada daha ayrıntılı bilgi mevcut, özel mesaja tıklayınca şu uyarı çıkıyor ''nevermind61 kullanıcısının gizlilik ayarlarından dolayı bu kullanıcıyla konuşma başlatamazsınız.''
Özel mesaj atabilseydim başka bir sitenin linki verecektim, orada daha ayrıntılı bilgi mevcut, özel mesaja tıklayınca şu uyarı çıkıyor ''nevermind61 kullanıcısının gizlilik ayarlarından dolayı bu kullanıcıyla konuşma başlatamazsınız.''
Özel mesaj kapalıymıs açtım,atabilirsiniz sitenin linkini özelden, 2. verdiğiniz link de bayağı ayrıntılı ve yararlı.Ne bilgiler gömülmüş sitenin derinliklerine haberimiz yok.