Lambalar emisyon değeri ile ölçülür. Kullanıldıkça verimi düşer. Test edilmiş, yüksek verimli ve mikrofonik olmayan her lamba amfinin daha yüksek volume'da çalışmasını da sağlayacaktır. Daha iyi bir sesten kastın nedir bilemedim de, ihtiyacın olan şey nedir? Ya da amfindeki sevmediğin olay nedir?amfimin lambasını daha iyi bir tubela değiştirsem daha iyi ses alırmıyım ne olur bilen biri yardımcı olursa sevinirim
lambali amfi kullanmadin muhtemelen daha once?ya şu modifiye işlerine hiç girişmeyin bence tofaşa mercedes teker takmış gibi oluyor
Amfide oyle olmuyor Ahmet baskanim. Bu daha cok arabaya benzin koymak, yagini degistirmek, filtreleri temizlemek gibi.ya şu modifiye işlerine hiç girişmeyin bence tofaşa mercedes teker takmış gibi oluyor
kullanmadım dijital kullanıyorum bende bu konu hakkında biraz araştırma yapmıştım karşılaştırma videolarında pek bi fark görmedimlambali amfi kullanmadin muhtemelen daha once?
vox ac4c1 bu amfiyi almayı düşünüyorum içindeki lambaları daha iyi olanlarla değiştirsem daha iyi ton alırmıyım onu demek istedim mesela clean drive daha iyi olurmu o anlamda demek istedim yani ucuz gitarı modifiye etmek gibiLambalar emisyon değeri ile ölçülür. Kullanıldıkça verimi düşer. Test edilmiş, yüksek verimli ve mikrofonik olmayan her lamba amfinin daha yüksek volume'da çalışmasını da sağlayacaktır. Daha iyi bir sesten kastın nedir bilemedim de, ihtiyacın olan şey nedir? Ya da amfindeki sevmediğin olay nedir?
Daha iyi tonu bi tanimlar misin? Ton goreceli nihayetinde.vox ac4c1 bu amfiyi almayı düşünüyorum içindeki lambaları daha iyi olanlarla değiştirsem daha iyi ton alırmıyım onu demek istedim mesela clean drive daha iyi olurmu o anlamda demek istedim yani ucuz gitarı modifiye etmek gibi
vox ac4c1 bu amfiyi almayı düşünüyorum içindeki lambaları daha iyi olanlarla değiştirsem daha iyi ton alırmıyım onu demek istedim mesela clean drive daha iyi olurmu o anlamda demek istedim yani ucuz gitarı modifiye etmek gibi
vox ac4c1 hakkında tonunun cılız olduğunu duymuştum biraz inceledim banada cılız geldiDaha iyi tonu bi tanimlar misin? Ton goreceli nihayetinde.
yarımcı olduğunuz için çok teşekkürler sağolasınAnliyorum, lambali iyidir diye lambali amfi almak istiyorsunuz. Once bi deneyin. Sekil semal guzel de, ne istediginizi, neye ihtiyaciniz oldugunuzu bilememissiniz. Transistorlu amfilerle de yan yana deneyip gorun hangisi sizin icin daha kullanisli oldugunu.
peki attığım videodaki tonu beğendinizmiYukaridaki ton bana hic ciliz gelmedi de boyle clean tonu hic sevmem. Clean degil bi kere. Break up tone dedikleri hadise bu. Gitar neck manyetikte olsaydi, ciliz demeyecektiniz bile.
Biraz daha dikkatli okursan ne demek istedigimi anlayacagina dair hic suphe duymuyorum.peki attığım videodaki tonu beğendinizmi
nelerin karsilastirildigi videolar? lambalarin karsilastirildigi mi dijital ve lambali amfilerin karsilastirildigi mi?kullanmadım dijital kullanıyorum bende bu konu hakkında biraz araştırma yapmıştım karşılaştırma videolarında pek bi fark görmedim
Amfide oyle olmuyor Ahmet baskanim. Bu daha cok arabaya benzin koymak, yagini degistirmek, filtreleri temizlemek gibi.
amfinin, daha iyi lambalar takıldıktan sonra gelen sesiyle ilk hali yani stok lambalarıyla olanı arasında ses farkı göremedim demek istedimnelerin karsilastirildigi videolar? lambalarin karsilastirildigi mi dijital ve lambali amfilerin karsilastirildigi mi?
Ben kendi denediklerimde farklar gordum. Eger ki kendiniz deneyimlemediyseniz, baskalarinin referansini gosterecekseniz, neye dayanarak oneri yaptiginizi da bildirmeniz dogru olacaktiramfinin, daha iyi lambalar takıldıktan sonra gelen sesiyle ilk hali yani stok lambalarıyla olanı arasında ses farkı göremedim demek istedim
gitar calmayi bilmeyen biri farkli manyetikler arasindaki ses farkliliklarini duyar mi? duysa bile bizim kadar farkinda olur mu? ayni hesap. deneyiminin olmadigi bir konuda tavsiye vermemeni tavsiye ederim, naçizane. ayrica, lambalar arasinda fark duymamakla tofas (kotu amfiye iyi lamba takma) ornegini bagdastiramadim, alakasiz. sana gore Dual Recto’ya farkli lambalar taksak da fark etmiyor zaten. kaldi ki konuyu acan kisi ilk mesajinda dusundugu amfiyi soylememis. genel olarak konusuyorum modifiye de (bu durumda kotu amfiye iyi lamba takmak, ki tek basina bu konuda haklisin) görece alt duzey ekipmanda yapilir zaten.amfinin, daha iyi lambalar takıldıktan sonra gelen sesiyle ilk hali yani stok lambalarıyla olanı arasında ses farkı göremedim demek istedim
daha iyi anladım sağolungitar calmayi bilmeyen biri farkli manyetikler arasindaki ses farkliliklarini duyar mi? duysa bile bizim kadar farkinda olur mu? ayni hesap. deneyiminin olmadigi bir konuda tavsiye vermemeni tavsiye ederim, naçizane. ayrica, lambalar arasinda fark duymamakla tofas (kotu amfiye iyi lamba takma) ornegini bagdastiramadim, alakasiz. sana gore Dual Recto’ya farkli lambalar taksak da fark etmiyor zaten. kaldi ki konuyu acan kisi ilk mesajinda dusundugu amfiyi soylememis. genel olarak konusuyorum modifiye de (bu durumda kotu amfiye iyi lamba takmak, ki tek basina bu konuda haklisin) görece alt duzey ekipmanda yapilir zaten.
neyse cok uzattim, sevgiler...