Amfi önerisi

Gitara yeni başlayacağım, gitarım squier sonic strat hss

Fender frontman 10g: 5500 tl
İd core 10 v3: 8500 tl
Blackstar debut 15e: 6500 tl

Evde çalacağım için daha çok kulaklık ile çalacağım

Başka bir öneriniz varsa yazabilirsiniz

Son düzenleme:
Madem yeni başlayacaksın, öncelikle alttaki konuyu ve altındaki diğer incelemeleri okumanı tavsiye ederiz.

hocam öyle bişe yapmak için ikisinide satın almam gerek ve öyle bir param yok😀 bu arada bu bahsettiğim afiler kulaklık ile kullanmaya uygunlar mı? çünkü genelde kulaklık ile çalacağım.

Bu paraya 1.el iyi bir amfi zor genel olarak bu skaladaki amfiler gitardan soğutur 1.el almakta kararlıysan bir süre gitarın kendi akustik sesiyle çalışıp para biriktirip iyi bir amfi alabilirsin

off aynı muhabbet sürekli aynı amfiler aynı sorular...
geçen gün bir başlıkta bak ahanda şunları yazmışım... daha nicelerinde yazdım da hani bunu kolay buldum yakın zaman diye....ne yazdıysam aynen arkasındayım hala - zaten yeni mesaj 🙂

demişim ki;

ama kullanmadığım küçük amfi yok gibi üretilmiş olan... ben memnun kaldıklarımı memnuniyet sırasına göre yazayım sen bak bütçene göre

Yamaha THRii tercihen 30 ama 10 da olur ... 30 alırsan çok uzun süre kullanırsın üç kere amfi değiştirmekle aynı hesaba gelir (forumda inceleme yazım var THR için)
Boss Cube Dual LX .. hatta satıyorum ben ilanım olmalı forumda 10bin
Positive Grid Spark 2 ... 1 değil özellikle 2
Hotone Pulze ... bunu da satıyorum şu an o da 10bin
Boss Katana Mini .. sonra X diye yeni nesil çıktı sanırım
Roland Micro Cube
Boss Katana Air EX
Line 6 Spider V ... IV değil V ve tercihen 60watt olan ama 20 de olur
ID: Core V4 ... V3 de olur hatta eskileri de olur ama genel olarak ID:Core ilk saldıracağım amfi olmaz
Fender ve Mustang'in de pek çok modeli var ama açıkçası iki markanın da küçük boy amfileri pek tatmin etmedi

off aynı muhabbet sürekli aynı amfiler aynı sorular...
geçen gün bir başlıkta bak ahanda şunları yazmışım... daha nicelerinde yazdım da hani bunu kolay buldum yakın zaman diye....ne yazdıysam aynen arkasındayım hala - zaten yeni mesaj 🙂

demişim ki;

ama kullanmadığım küçük amfi yok gibi üretilmiş olan... ben memnun kaldıklarımı memnuniyet sırasına göre yazayım sen bak bütçene göre

Yamaha THRii tercihen 30 ama 10 da olur ... 30 alırsan çok uzun süre kullanırsın üç kere amfi değiştirmekle aynı hesaba gelir (forumda inceleme yazım var THR için)
Boss Cube Dual LX .. hatta satıyorum ben ilanım olmalı forumda 10bin
Positive Grid Spark 2 ... 1 değil özellikle 2
Hotone Pulze ... bunu da satıyorum şu an o da 10bin
Boss Katana Mini .. sonra X diye yeni nesil çıktı sanırım
Roland Micro Cube
Boss Katana Air EX
Line 6 Spider V ... IV değil V ve tercihen 60watt olan ama 20 de olur
ID: Core V4 ... V3 de olur hatta eskileri de olur ama genel olarak ID:Core ilk saldıracağım amfi olmaz
Fender ve Mustang'in de pek çok modeli var ama açıkçası iki markanın da küçük boy amfileri pek tatmin etmedi
mecbur id corea yöneleceğim ama kulaklıkla çalıp tam performans alamıyacağım için verdiğim parayı hak etmez gibime geliyor.

Geri