o kadar kötü mü hocam?, zuhalda 8kdan 5kya düşmüş şuanfender alma sesi çok kötü, diğer seçenekleri değerlendir..
İyi olsa neden o kadar düşsün 🤔 Eğer bütçeni biraz daha artırabilirsen 2.elde temiz Boss Katana MKII 50 modeline de bakabilirsin.zuhalda 8kdan 5kya düşmüş
Kötü biliriz 🤣MARSHALL MG10G nasıldır ?
hocam diğer açtığım konuda herkes 2. el önermişti ama sıfır düşünüyorum.İyi olsa neden o kadar düşsün 🤔 Eğer bütçeni biraz daha artırabilirsen 2.elde temiz Boss Katana MKII 50 modeline de bakabilirsin.
Yazıları oku bu arada 😊
o kadar yani...elimde var frontman, sadece bir kere fişe taktım bir daha da kullanmadım... o kadar deyim sana, sen anla...
ikisine de gitarın fişini tak dene... birinden biri daha çekici gelecektir...hocam diğer açtığım konuda herkes 2. el önermişti ama sıfır düşünüyorum.
MARSHALL MG10G ile Blackstar Debut 15e arasındayım şaunda ikiside 6700 tl
otoyol billboard'u gibi font'la yazmanın bir faydası / anlamı var mı?MARSHALL MG10G ile Blackstar Debut 15e arasındayım şaunda ikiside 6700 tl
Neden sıfır? Bugüne kadar sanırım 5 amfi 1 prosesör aldım 2.elden hepsi düzgün aletlerdi. Elbette 2.elde kusurluya denk gelebilirsin. Dikkat etmek lazım.herkes 2. el önermişti ama sıfır düşünüyorum.
kopyala yapıştır ile yazdığım için öyle çıkıyorotoyol billboard'u gibi font'la yazmanın bir faydası / anlamı var mı?
ikisi de vasat ... tam aradaysan orada kal ikisine de bir adım daha yaklaşma... TAM araları en güvenli nokta
biraz bütçe çıkartıp id core 10 v4 alacağım o zaman.Bu paraya 1.el iyi bir amfi zor genel olarak bu skaladaki amfiler gitardan soğutur 1.el almakta kararlıysan bir süre gitarın kendi akustik sesiyle çalışıp para biriktirip iyi bir amfi alabilirsin
Fena değil ama biraz daha para koyarsan Yamaha THR tavsiye ederimbiraz bütçe çıkartıp id core 10 v4 alacağım o zaman.
mecbur id corea yöneleceğim ama kulaklıkla çalıp tam performans alamıyacağım için verdiğim parayı hak etmez gibime geliyor.off aynı muhabbet sürekli aynı amfiler aynı sorular...
geçen gün bir başlıkta bak ahanda şunları yazmışım... daha nicelerinde yazdım da hani bunu kolay buldum yakın zaman diye....ne yazdıysam aynen arkasındayım hala - zaten yeni mesaj 🙂
demişim ki;
ama kullanmadığım küçük amfi yok gibi üretilmiş olan... ben memnun kaldıklarımı memnuniyet sırasına göre yazayım sen bak bütçene göre
Yamaha THRii tercihen 30 ama 10 da olur ... 30 alırsan çok uzun süre kullanırsın üç kere amfi değiştirmekle aynı hesaba gelir (forumda inceleme yazım var THR için)
Boss Cube Dual LX .. hatta satıyorum ben ilanım olmalı forumda 10bin
Positive Grid Spark 2 ... 1 değil özellikle 2
Hotone Pulze ... bunu da satıyorum şu an o da 10bin
Boss Katana Mini .. sonra X diye yeni nesil çıktı sanırım
Roland Micro Cube
Boss Katana Air EX
Line 6 Spider V ... IV değil V ve tercihen 60watt olan ama 20 de olur
ID: Core V4 ... V3 de olur hatta eskileri de olur ama genel olarak ID:Core ilk saldıracağım amfi olmaz
Fender ve Mustang'in de pek çok modeli var ama açıkçası iki markanın da küçük boy amfileri pek tatmin etmedi