Merhaba Black Star id core 10 v2 yi satıp üzerine para koyarak ses kartı ve bias Fx2 almak istiyorum. Referans monitörü olarak bir süre geçende forumda bahsettiklerimi kullanmayı düşünüyorum. Sizce mantıklı mı olur ? daha iyi bir ton alabilirmiyim
bide prosesörler var dimivox vt20x sattım prosesör ses kartı özellikli alıcam bende
Behringerin UMC202HD modelini al , o bütçelere oldukça güzel bir ses kartı. Hem amfini de satmamış olursun. 800 liralık kart ile 1600 liralık kart arasındaki fark o derece fiyat farkına değecek büyüklükte değil 🙂Bir kaç gündür araştırıyorum ve kafam çok karıştı sizce en iyisi ne olur ? Şu anda amfiyi satmadan bütçem 800 tl civarı eğer amfiyi satarsam 1600 olur. İstediğim şey ise gitar kaydetmek ve distortionlu güzel bir lead gitar tonu almak açıkçası İD CORE un overdrive kısmı çok tatmin etmiyor. Ne yapmam lazım ? yardım ederseniz sevinirim.
Amfiyi ucuza satıyorsun. 🙂bütçem 800 tl civarı eğer amfiyi satarsam 1600 olur.
zaten 0 ı 1000 tlAmfiyi ucuza satıyorsun. 🙂
aslında şu an 850 tl ye bile teklif verdiler. Alalı 7 ay oldu zaten.17 ayda garantisi varBen senin yerinde olsam 1600 liralık bir bütçeyle ikinci el katana 50 Mk1 kovalardım.Ama id core 10'u 800 liraya satabileceğini pek sanmıyorum.