Yüklememiş dosyayı. Sıfır saniye, 2.9 KB gözüküyor.Mir IR mixledim.
Pardon, ben "miks" deyince gitar tonunu demo amaçlı sandım.Normal, IR yükledim.
ReAxis kaçmaz, kaçmamalı, kaçırmayın!Mercuriall %50 indirim yaptı, 2 gün boyunca. Bundan iyisi olmadığını düşünüyorum hala: Mercuriall Audio Software
Hocam ampbox için illa bir preamp almak gerekiyor sanırım. Burada ReAxis mi önerirsiniz? Bir de ödeme yöntemi paypal ve yoomoney. Siz nasıl almıştınız?Mercuriall %50 indirim yaptı, 2 gün boyunca. Bundan iyisi olmadığını düşünüyorum hala: Mercuriall Audio Software
Aurora DSP Mr. Hector $4!
Aurora DSP - Laboga Mr. Hector
Laboga Mr. Hector a well-known and universally loved boutique amplifier from Laboga. Digitally recreated by Aurora DSP. Tuned to perfection.auroradsp.com
Bu fiyat için 2 farklı indirim kodu kullanmalısınız: MAY-25 ve Welcome20
Bu kodlar ile $45 indirim geliyor, ama bir kere kullanabiliyorsunuz hepsini. Aurora DSP Rhino en çok kullandığım yazılımlardan ama o zaten %50 alıyor arada. Mr. Hector alınmalı derim.
Daha önce de çok bahsettim, Aurora DSP en beğendiğim firmalardan. Favori firmalarımdan bahsedersem (ve kalitesinden şüphe olmayan, donanım vb. işler de yapan Line 6, Softube, Neural DSP gibi büyük firmaları geçersek), Mercuriall, Audio Assault ve Kuassa yanında sayabileceğim favori butik firmam Aurora DSP. Bu dördü saydığım büyüklerin yanında hatta bazen önünce olabilen butik firmalar.
Mr. Hector için burada bir tanıtım var, Kristian Kohle tanıtmış, yazılım içinde de kendi IR'larını kullanan presetleri var.
Epey kişi almış, fakat sonra kaldırmışlar. Hatayla olmuş belli ki.
Benimki de bu:
155157 eklentisini görüntüle
Kötü olmuş =(
Epey beğendim ben. Ama $24 halinin de kesinlikle değeceğine inanıyorum metal seviyorsanız. Demoyu deneyin bir. Kuassa ve Audio Assault gibi firmaların bir gömlek üstü olmuş, Neural DSP'nin ve Mercuriall'ın amfi simülasyonları kalitesini hissettim ben.
Audio Assault'ta indirim: Plug-Ins
Artık Audio Assault indirimlerini farklı bir şey olmadığında yazmıyorum. Ama ilk kez yeni amfileri Crown indirimde, Triple Crown kendisi: The Crown | 3 Channel American Amp Sim
Ayrıca ReAmp $6.99: ReAmp Studio | Full Guitar Rig
Yakında ReAmp'a güncelleme gelecek, amfilerini yenileyecekler. Bu fiyata kaçmaz. Kesinlikle alın derim.
Audio Assault'tan AHM 5050: AHM 5050 | Dual American Amp Sim