Amfi Tamiri Mesa Boogie Dual Rectifier İstanbul

Tünel'de Levent isminde bu işlerle ilgilenen bir kişi vardı. Tanıyanı vardır o ilgili çözebilme durumu olabilir. İstanbul'da yaşamasa da böyle amfi işleriyle ilgilenen Cihan Düşmez vardı. Modifiye, tamir konularıyla ilgilenirdi eskiden bildiğim kadarıyla. İzmir'de pedal modifiye, yapım konularıyla alakalı Atilla Tanaydın olması lazım ADD pedallarını yapan bir kişi daha vardı. Eğer seçenek çıkmazsa aklınızda olsun. Bu arada son hatırladığım eski Gitarpedal tayfasından Deliturko diye birisi vardı amfi yapardı. Belki son çare olarak araştırılabilir.
levent’e mesa’yı bırak başka bir amfi bile götürülmez. rockfabrik effects’in kurucusu furkan var, onun da işçiliği leş gibi. cihan düşmez ulaşabilirseniz evet afyon’da ama nazlıdır. şu anda türkiye’de mesa emanet edeceğim iki kişi var, biri @aiyiadam ancak o da işletmecilikten ziyade hobi olarak bu işle iştigal ediyor, dolayısıyla kabul etmeyebilir. diğeri ise izmir’de ikamet eden ertan elmalık. çok iyi klon amfi de yapar. ankara’da selahattin süngü var, onunda işçiliği de iyi değil.

cüneyt’i duydum ama yolum hiç düşmedi. gitmeden önce mesa’larla haşır neşir olmuş mu bunu sorun. bu amfilerin devre topolojisi diğer amfilere kıyasla karmaşık oluyor. herkes pekâla açabilse de geri toplayamayabilir. drive kanallarında bir besleme sıkıntısı var gibi duruyor.

levent’e mesa’yı bırak başka bir amfi bile götürülmez. rockfabrik effects’in kurucusu furkan var, onun da işçiliği leş gibi. cihan düşmez ulaşabilirseniz evet afyon’da ama nazlıdır. şu anda türkiye’de mesa emanet edeceğim iki kişi var, biri @aiyiadam ancak o da işletmecilikten ziyade hobi olarak bu işle iştigal ediyor, dolayısıyla kabul etmeyebilir. diğeri ise izmir’de ikamet eden ertan elmalık. çok iyi klon amfi de yapar. ankara’da selahattin süngü var, onunda işçiliği de iyi değil.

cüneyt’i duydum ama yolum hiç düşmedi. gitmeden önce mesa’larla haşır neşir olmuş mu bunu sorun. bu amfilerin devre topolojisi diğer amfilere kıyasla karmaşık oluyor. herkes pekâla açabilse de geri toplayamayabilir. drive kanallarında bir besleme sıkıntısı var gibi duruyor.
@aiyiadam a vermeyi düşünüyorum uygunsa ve ulaşabilirsem çok öneren oldu kendisini , siz de öyle diyorsunuz zaten bakalım umarım hallolur

Tamirci gerçekten bu kadar bulunamıyor mu ? Yani şok oldum. Çünkü en azından benim çalıştığım sektörde herhangi bir teknikere versem 10 kez yapar. Çünkü bunlar çok eski teknoloji aletler.

Tamirci gerçekten bu kadar bulunamıyor mu ? Yani şok oldum. Çünkü en azından benim çalıştığım sektörde herhangi bir teknikere versem 10 kez yapar. Çünkü bunlar çok eski teknoloji aletler.
Piyasaya çalışan adam uğraşmak istemiyor, 77 yapımı HH amfim var, adam dedi ki, bunun orjinalliğiyle oynanmış buna dokunmam. Sök tak yapmak istiyorlar.

Tamam da zaten yanan / yıpranan parçaları değiştirmeyecek mi? Markanın orjinal bayisi miymiş kendisi de, orijinalliğine müdahale edilince sorun teşkil ediyor?
Ankara Konya sk.'da ilk gittiğim amfici tamircisi, cihazın eski olduğunu parçasını bulamayacağını söyledi, iki üst katta vintage hi-fi amfilere bakan bir yeri önerdi, çok da atöyle havasında bir yer değildi, adam devreye eklenen modülü görünce uğraşmak istemedi. Benim cihazım H-H V.S.100 bunların kronik modül arızası oluyor.

Neyse yine Ankara'da kızılay'da başka bir yere götürdüm, adam tamam yaparım ama beni arayıp darlama dedi tamam dedim, bir ay sonra aradım hiç dokunmamış gittim amfiyi aldım.

Baktım şehirden hayır yok, bozulan modülün şemasını internetten buldum bir iki transistör, endüktans bobinleri, direnç, kapasitör, tüm parçaları topladım, kendim yaptım.

Bu türkiye insanı hem luthier hem elektronikçi hem ses mühendisi yapar para verince hakkını alacak yer bulmak çok çok zor işimiz şansa kalmış iyi bir yer bulunca da sürekli ya kapanırsa hissiyatıyla yaşıyorum

Bu türkiye insanı hem luthier hem elektronikçi hem ses mühendisi yapar para verince hakkını alacak yer bulmak çok çok zor işimiz şansa kalmış iyi bir yer bulunca da sürekli ya kapanırsa hissiyatıyla yaşıyorum
Gerçekten işinin ehli, iyi tamircilerin adı hep az duyuluyor. Çoğu zaman hobi amaçlı uğraşan insan bizim luthier diye gittiğimiz insanlardan daha fazla şey bilebiliyor.
Bu isimleri gerçekten ayrı bir başlıkta derli toplu şekilde konu edinmek lazım. Hakkında kimsenin kötü yorumu olmayan luthier veya tamirciler gerekli…
Herkes luthier ama işte herkes “luthier” değil.

Geri