Amfi Uygulaması Yardım

Herkese selamlar,

Sıfırdan elektro gitara başlama serüvenimde malesef amfi konusunda takılı kaldım . Araştırmalarım doğrultusunda amfi, pedal vs masraflı olacağından ses kartı ile bilgisayardan ses alma fikri kafama yattı . Yakın zamanda behringerin um-2 modelini satın aldım . Bu arada gitarımda cort x2 .
Bu ekipmanlara ek olarak birde stüdyo kulaklığım mevcut şuan sorunsuz olarak ses kartım üzerinden amfiye bağlamışcasına ses alabiliyorum . Ancak aklıma takılan bir soru daha var . Biliyorum şuan bunun için çok erken ancak örneğin bir metallica veya rammstein şarkısı çalmak istediğimizde sanırım tonları genelde guitar rig üzerinden ayarlıyoruz . Fakat hem uygulama çok karışık gibi hem de ben hiç bilmediğim için bir türlü istediğim tonları yakalayamıyorum .

Acaba bu tarz tonları daha rahat alabileceğim bir uygulama mevcut mu ? veya bir arkadaş doğrudan behringerin bir uygulaması olduğundan bahsetmişti ancak ben nedense bulamadım .

Destekleriniz için şimdiden teşekkürler .

öncelikle iyi yapmışsın, (ilk fırsatta ses kartını değiştir bu arada) ilerleyen süreçte parayı daha iyi gitar ve iyi hoca ve ders için harcaman mantıklı olur.

o uygulamaların karışık gelmesi efektleri ve nasıl çalıştırkanını bilmediğin için, sanatçılar tonlarını pek çok efekt ve cihaz ile alıyor, tuşe ve çalım da etkiler, yani birebir aynısını almaktan ziyade onlara yakın ve senin çalarken keyif alacagın tonları aramak daha doğru olur.

Temel birkaç efekt var, onların parametreleri her yazılımda aynıdır, noise gate, compresör, reverb delay, ampli ve kabin simülatörü, bunları öğrenmen yeterli olur, geri kalanı baharat gibidir.

öncelikle iyi yapmışsın, (ilk fırsatta ses kartını değiştir bu arada) ilerleyen süreçte parayı daha iyi gitar ve iyi hoca ve ders için harcaman mantıklı olur.

o uygulamaların karışık gelmesi efektleri ve nasıl çalıştırkanını bilmediğin için, sanatçılar tonlarını pek çok efekt ve cihaz ile alıyor, tuşe ve çalım da etkiler, yani birebir aynısını almaktan ziyade onlara yakın ve senin çalarken keyif alacagın tonları aramak daha doğru olur.

Temel birkaç efekt var, onların parametreleri her yazılımda aynıdır, noise gate, compresör, reverb delay, ampli ve kabin simülatörü, bunları öğrenmen yeterli olur, geri kalanı baharat gibidir.
Desteğiniz için teşekkürler .

Bu pazar birebir derse başlayacağım . Gitar ve ses kartı başlangıç için yeterli olur dediler . Sizin nasıl bi öneriniz olur ? Tabi uçuk fiyatlara kaçmadan 😄

Geri