F
FIRTINAA
Beyler ben elektiro gitara başladım sorun şu ki evde çalmaya başladığımda amfi tv yi etkiliyor, Şu anda çaldığım tv ile amfi mesafesi yaklaşık 10-15 m belkide daha fazla evin tv ye uzak en uç odasında çalıştırıyorum ama yinede tv yi etkiliyor renkte bozulmaya neden oluyor(1 kere tv nin parçasını bozdum 2. olmasın bari yha🙁 )
Benim asıl sormak istediğim amfinin yaydığı yüksek elektromanyetik alanı nasıl izole edebilirim?
(Bu arada tv tüplü tv yani içerisinde elektiron tabancası olanlardan zaten bu nedenle elektironların renkleri oluşturan yörüngelerini etkileyerek sapmasına ve renklerin bozulmasına neden oluyor, sorun şu ki uzun süreli veya yüksek derecede bu alana maruz kalmasıyla birlikte tv nin içindeki elektron artıklarını temizleyen yani rengi düzelten direnç yanıyor 🙁 )
Kısacası
Amfinin yaydığı yüksek elektromanyetik alanı nasıl izole edebilirim?
Şimdiden herkese teşekkür ederim...
Benim asıl sormak istediğim amfinin yaydığı yüksek elektromanyetik alanı nasıl izole edebilirim?
(Bu arada tv tüplü tv yani içerisinde elektiron tabancası olanlardan zaten bu nedenle elektironların renkleri oluşturan yörüngelerini etkileyerek sapmasına ve renklerin bozulmasına neden oluyor, sorun şu ki uzun süreli veya yüksek derecede bu alana maruz kalmasıyla birlikte tv nin içindeki elektron artıklarını temizleyen yani rengi düzelten direnç yanıyor 🙁 )
Kısacası
Amfinin yaydığı yüksek elektromanyetik alanı nasıl izole edebilirim?
Şimdiden herkese teşekkür ederim...