agmedcaliskan demiş ki:
Perfectionist demiş ki:
halilpazarlama demiş ki:
AVT ye alışamadıysan MG lere bulaşmıyosundur bile 🙂
Bilmem denemedim hiç
😆
Abi valla olsa bi deneme bi dinleme şansım da ben tekirdağdayım burası öyle şeylere çok uzak ya.Bide ben Halilpazarlamanın cümlesini anlamadım ya bende eksiklik var galiba
🙂
halilpazarlama (her okuduğumda "kapınızdaaa" diye bitiresim geliyor
😀 ) diyor ki AVT serisini beğenmediysen MG serisi amfilere hiç bulaşmazsın bile. Hani MG serisi Hindistan yapımı AVT'nin de altında bir amfi serisi ya o açıdan. Ben de şaka babında denemedim bile dedim. Ama cidden pek bulaşılmaz onlara
😀
abi teşekkür ediyorum ilk defa biri ismimin halil olmadığını bizimkilerdeki halilpazarlamadan esinlenerek kullanıcı adı koyduğumu anladı.halil abi aşağı halil abi yukarı
🙂 bende bozmuyorum
🙂 idolümdür halil kırarım boynuzunu iblis
🙂
ya dostum eğer denemeye hiç imkanın yoksa gear sitelerinde testleri oluyo yada ne bileyim youtubeta arat orda amatörlerin kayıtları oluyo en azından aklında bir fikir oluşur , körü körüne almazsın
😉
Deneme konusunda ise, Tekirdag'da isen alıcaksın gidiş-dönüş otobüs bileti 2saat anca vardır İstanbul ordan. Gidip deniyceksin aklındaki amfileri. Başka yolu yok. Sonuçta AVT 150H + Kabine yüklü bir meblağ vericeksin. O kadar yüklü bir miktarı denemeden bir amfiye direk yatırmak hiç doğru olmaz.