_DreamofStyks_ demiş ki:kirmizireverb demiş ki:arkadaşlar şu anda yurtdışındayım,elimde amfi seçenekleri olarak bunlar bulunmakta ama tam olarak karar veremedim..blues&rock n roll çalıyorum tarz olarak...fender blues jr. sıfır 540€, aynı zamanda 79 model 100 watt combo fender twin reverb 600€ ve son seçenek olarak da fender 'the twin' 100 watt combo ikinci el amfi..bu the twin in 7 adet lambası var diye biliyorum bunu da 400€ ya alabiliyorum...hangisini alsam diye kararsızım ancak...twin reverb ü istiyordum ancak the twin alıp elimde kalan 200€ ile analog setup a birşeyler eklemek daha mantıklı olur diye düşünüyorum...bu arada blues jr. yi bu yaza kadar kullanıp sattım,yurtdışına taşıması zor olur diye..acıkcası reverbünden pek memnun değilim ve ileride stüdyo kurduğumuzda blues junior un gücünün beni kesmeyeceği kanısındayım:=)
not:İkinci el amfilerin ikisi de temizdir..blues junior u zaten sıfır alabiliyorum 540€ya
=) Sen bence kararını vermişsin zaten blues junior kullanıp sattığına göre herhangi bi sebeplede olsa seni tam anlamıyla memnun etmediğini anlıyoruz ki benide etmedi normaldir.Burada bizim değil senin vericeğin bi karar var paran varsa yeni al yoksa aynı modelin ikinci eli, kime sorsan tabi ki al sıfırını dicek çünki amfi olayı gitar gibi olmadığından bol aksamlı aletler ne kadar zaman geçerse o kadar eskirler.Tabi ki sıfır bu konuda güzel bir güvence olucaktır ama para yoksa ikinci elde aynı model marka nasıl olsa temiz ise bir farkı olmaz.
djjanes demiş ki:Benim kimseye hakaret ettiğim yok, ama öyle algıladıysan bişey diyemem.
ghostknight demiş ki:djjanes demiş ki:Benim kimseye hakaret ettiğim yok, ama öyle algıladıysan bişey diyemem.
Bu o kadar pis bir lafki. Dogrusu; "kimseye hakaret ettigim yok, ama oyle algilandiysa ozur dilerim." olmaliydi. Buraya mesaj yazan herkes seve seve birbirine yardim eder ama duzgun yardim istemeyi bilmek lazim, yanlis anlasildiysan kendini duzgun anlatman lazim. Sense yanlis anlayani sucluyorsun hala, hatta bir de laf sokuyorsun araya caktirmadan.
ama duzgun yardim istemeyi bilmek lazim, yanlis anlasildiysan kendini duzgun anlatman lazim. Sense yanlis anlayani sucluyorsun hala, hatta bir de laf sokuyorsun araya caktirmadan.
Arkadaşlar konuşmaları biraz inceledim de aklıma takılan bir soru var,bende bir blues jr kullanıcısıyım,açıkçası satma sebebini merak ettim,çünkü barda sağda solda çok rahat kaldırabilicek bir amfi,eğer mikrofonlama yaparsan alacağın ton gayet tatmin edici oluyor.Evet reverb hakkında sıkıntılar olabilceğini duymuştum,ama bunu daha güzel bi reverb tankıyla halledebilirsin 😉 Ben amfimden gayet memnunum,taşımasındada sorun yaşamıyorum,belki ileride içindeki kolonu çok daha iyi bir tanesiyle değiştiririm.Başkada hiçbirşeye ihtiyacım kalmaz :twisted:kirmizireverb demiş ki:_DreamofStyks_ demiş ki:kirmizireverb demiş ki:arkadaşlar şu anda yurtdışındayım,elimde amfi seçenekleri olarak bunlar bulunmakta ama tam olarak karar veremedim..blues&rock n roll çalıyorum tarz olarak...fender blues jr. sıfır 540€, aynı zamanda 79 model 100 watt combo fender twin reverb 600€ ve son seçenek olarak da fender 'the twin' 100 watt combo ikinci el amfi..bu the twin in 7 adet lambası var diye biliyorum bunu da 400€ ya alabiliyorum...hangisini alsam diye kararsızım ancak...twin reverb ü istiyordum ancak the twin alıp elimde kalan 200€ ile analog setup a birşeyler eklemek daha mantıklı olur diye düşünüyorum...bu arada blues jr. yi bu yaza kadar kullanıp sattım,yurtdışına taşıması zor olur diye..acıkcası reverbünden pek memnun değilim ve ileride stüdyo kurduğumuzda blues junior un gücünün beni kesmeyeceği kanısındayım:=)
not:İkinci el amfilerin ikisi de temizdir..blues junior u zaten sıfır alabiliyorum 540€ya
=) Sen bence kararını vermişsin zaten blues junior kullanıp sattığına göre herhangi bi sebeplede olsa seni tam anlamıyla memnun etmediğini anlıyoruz ki benide etmedi normaldir.Burada bizim değil senin vericeğin bi karar var paran varsa yeni al yoksa aynı modelin ikinci eli, kime sorsan tabi ki al sıfırını dicek çünki amfi olayı gitar gibi olmadığından bol aksamlı aletler ne kadar zaman geçerse o kadar eskirler.Tabi ki sıfır bu konuda güzel bir güvence olucaktır ama para yoksa ikinci elde aynı model marka nasıl olsa temiz ise bir farkı olmaz.
yorumun için teşekkürler blues jr. almaktan vazgeçtim.twin reverb ü veya the twin i alacağım ama mesajından hangisini önerdiğini anlayamadım...twin reverb le the twin i aynı amfi gbi düşünmüşsün gbime geldi🙂 twin reverb ün sıfırını alamıyorum hem para olarak tuzlu hemde ressiue oluyor..the twin 400€ twin reverb ise 600€ şimdi hangisini alsam diye düşünüyorum..the twin i alıp 200€ ya setup için birşeyler mi alsam yoksa direkt twin reverb mü alsam:S
ahmetiks demiş ki:üstatlar şu acemi ihtiyara bi tavsiye lütfen;
ibanez AS 103 caz kasa bi gitar aldım
ev de kullanacağım, blues, rockandroll tonları alabileceğim
bir anfi tavsiye edebilirmisiniz?
max 250 ytl civarı ikinci elde olabilir.
behringer ac108 işimi görürmü 170 ytl ye ikinci el var bitane
rizede yaşıyorum deneyerek alma şansım yok
denesem ne kadar anlarım oda ayrı tabii...
ahmetiks demiş ki:Perfectionist, ilginiz için cok teşekkür ederim.
elektro gitar anfisimi yoksa akustik gitar anfisimi tercih etmeliyim
aralarındaki farkı bilmiyorum
mydukkanda laney LA-30C diye bi akustik anfi gördüm
bu aletle ilgili bilginiz varmı acaba
djjanes demiş ki:bu saydıklarının arasında bana göre Marshall Mg15dfx, nedeni ise bildiğim kadarıyla marshall anfiler metal tonlara daha yatkın ve bu listede de Marshall Mg15dfx hem reverb hemde bir kaç tane efekti olması yönünde öne çıkıyor.
_DreamofStyks_ demiş ki:djjanes demiş ki:bu saydıklarının arasında bana göre Marshall Mg15dfx, nedeni ise bildiğim kadarıyla marshall anfiler metal tonlara daha yatkın ve bu listede de Marshall Mg15dfx hem reverb hemde bir kaç tane efekti olması yönünde öne çıkıyor.
Bilmeden atıp tutmayalım..
İçlerinde metal müzikte kullanılan gitar tonlarına en yakın olan sıralamada sonlarda gelir üstteki listede marshall.