laney lc30 ve vc30 modelleri hakında bilginiz varmı? daha once kullanan falan bunlardan birini alıcam ve hic bi fikrim yok 🙁
smtbhtyr demiş ki:Arkadaşlar processor amfi olarakta kullanılabiliyor mu?Şuan amfim yok ona göre processor alıcam.yardımlarının için teşekkürler.
seek_the_red demiş ki:şimdi bende boss gt 6 var.örneğin marshall avt 50 aldım diyelim.bu amfinin preamp katı lambalı.ama ben boss gt 6 kullandığım için amfinini preamp'ını kullanmıcam.o zaman bu lambanın tona herhangi katkısı olurmu?
tunnccc demiş ki:selamlar ben marshall mg30dfx kullanıyorum ama bi bar progrmında gördüğüm bi gitarist mg50dfx kullanıyordu acayip bi ton farklılığı var bu iki amfiyide kullanan varmı çocuğun önünde pedal vs yok ama ton benim amfiden baya farklı nedendir gitardanda olduğunu sanmıyorum
sansasyon demiş ki:selam
arkadaşlar marshall mg50combo ile mg100 head arasında teknik olarak ne farklar var
yani ses bazında ikiside aynı tonlar elde edilebilirmi
soulwalker demiş ki:peki ev için maksimum kaç wattlık vekaliteli hangi model bi amfi gerekir.marka olarak ya marshall ya da hughes and kettner düşünüyorum. biraz fikir alışverişi yapalım 😀
katilinek demiş ki:boss gt8'imi return girişinden bağliyacağım bir amfi ariyorum ev ortamina uygun olsun 15w ve 30w tercihimdir. Bildiğiniz model ve marklari verirseniz fiyat araştirması yapıcam, son öğrenimlerimi bari hayirli işler için harcim.