Aynen aynen amfide combo özelliği ne demek olduğunu bilmemem bu kadar zor değildiHepimiz sıfır bilgiyle başladık olur öyle demek istiyorum iyi niyetle
Ama
Kulaklık çıkışı ve gitar girişi farkını bilmeyen birinin neden en başta amfisi var…. TROLL
Eski Google hesabımla giriş yaptım nedeni oPp'deki araba senin mi Eren?
Vararaban var mı peki?
kaç model? satılık mı?
Sağolun hocamÇoğaltıcının iki ucu da 6.3 girişli olan var onu bulabilirsin ama bu da olur
2010 model satılıkkaç model? satılık mı?
Hocam dediğiniz ürünü buldum gitarların ikiside benzer bir strat ve sorum şu siz böyle kullandınızmı hiç internete yazınca bazı kişiler amfiye veya gitara zararı olur falan yazmışlar hiç riske atmak istemem sıfır ürünler ikisideÇoğaltıcının iki ucu da 6.3 girişli olan var onu bulabilirsin ama bu da olur
Bir zararı olmaz ben kullandım fakat çok verimli değil bir gitarın volume potansı öteki gitarı da etkiliyor, birinin sesi daha fazla gelebiliyor gibi problemler mevcut ama yoklukta işe yarıyor 😀Hocam dediğiniz ürünü buldum gitarların ikiside benzer bir strat ve sorum şu siz böyle kullandınızmı hiç internete yazınca bazı kişiler amfiye veya gitara zararı olur falan yazmışlar hiç riske atmak istemem sıfır ürünler ikiside