Amfimden Gelen Şiddetli Gürültü

Sayin enivicivokke 🕺,

Paraniza kiymaniz gerekli. @solitude71 size hicbir cikari olmadan dogru cevap verdigi gibi (cunku kendi sattigi bir seye yonlendirmemis, bir yerden komisyon aldigini da dusunmuyorum, bioda link paylasmamis), hatanizi kabul etmemekle beraber pedallariniza iskence etmeye devam ediyorsunuz. Dunyada ornegi olmayan bir seyi yaparak tarihe gectiniz.

Asfalti Turkler bulmadi ama yama yapmayi biz bulduk. Sizinki de o misal. Bu yamali yollar da kaza riskini arrtirmakta, surus konforunu azaltmakta ve hatta lastiklerinize, suspansiyonunuza zarar vermekte. Usta aramak ve ekstra is yapilmasini istemiyorsaniz otoban gibi bir yolu seciniz. Cozunumuz "pedal power supply" almaktan baska bir sey degil.
Söylenecek her şey söylendi konu kapandı benim için. Daha fazla polemik olmaması açısından yazdığınız her bir cümleye cevap yazmak istemiyorum. Sadece ben de size bir öneri de bulunmak isterim. Her konunun altında yaptığınız benzetmeler bir yerden sonra sıkıcı gelmeye başlıyor. Ara ara yaparsanız hem daha samimi hem de daha okunaklı olur. Yanlış anlamayın, gerçekten samimi görüşümü söylüyorum. Asla "laf sokma" gibi bir düşüncem yok.

Söylenecek her şey söylendi konu kapandı benim için. Daha fazla polemik olmaması açısından yazdığınız her bir cümleye cevap yazmak istemiyorum. Sadece ben de size bir öneri de bulunmak isterim. Her konunun altında yaptığınız benzetmeler bir yerden sonra sıkıcı gelmeye başlıyor. Ara ara yaparsanız hem daha samimi hem de daha okunaklı olur. Yanlış anlamayın, gerçekten samimi görüşümü söylüyorum. Asla "laf sokma" gibi bir düşüncem yok.
Laf soktugunuzu dusunmuyorum. Yanlis bilgi gorunce hissettiklerimi yansitmadan duramiyorum. Bu yuzden sevenim kadar sevmeyenim var. Ben de pek umursamiyorum kim bana ne demis, bana ne kadar uyuz olmuslar. Ama bilinsin ki, herkesin icinde tuttugunu, buraya yazmadigini ben acik gonullulukle yaziyorum. Afaroz edilecek biri varsa o ben olabilirim ama dediklerimde yanlis varsa herkes acik gonullulukle cikip, burada yanlissin diyebilir. Gereksiz gurur yapip yanlisimi yanlisla telafi etmeyecegim. Uslubum imzamdir, onu degismemi istemeyin. Tesekkurler.

Simdi burada bi nara atmak isterim. Ne demek istedigimi bi Ozkan Ugur bi de @arrivedearlymay biliyor.

Son düzenleme:
Joyo JP06W Güç Dönüştürücü (5-9V) Ürün bu. 400 Ma değerinde. Genelde olan dip gürültüsü hafif seyrediyor ama zaman zaman yükseldiği oluyor. Sanırım dediğiniz gibi pedalların çektiği güç arttıkça dip ses artıyor olabilir. Sizin anlattıklarınızdan yola çıkarak bu ürün 1-2 pedal kullanımı için tasarlanmış olabilir diye düşünüyorum. Sonuç olarak da power supply alınacak gibi duruyor. Çok teşekkürler.

Enteresan aletmiş... Bilmiyordum, teşekkürler.

Bu alet, herhalde mobilite için yapıldı ve iyi bir şey bu da.

Hani ben eski kafalıyım, gitar amfi gerçek ses işinde nedense eski köye yeni adete gerek yok modunda olurum. Bu sizdeki aletin illa ki mobilite temelli güzel kullanımları vardır ama ben olsam açıkçası bir power supply edinirdim. Dediğim giib ben eski kafalıyım, eski usul Selanik han Koçyiğit trafo elektrik kafasındayım, her ne kadar ağır ve mobilite açısından problemli olsa da. Onca senedir yarı yolda bırakmadılar beni...

B 🙂

Geri