Amfimi referans monitörmü

• Konuyu açan Konuyu açan yigido
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Merhabalar elimde axe io one ses karti var ve fx returnlu 10-12 inch hoparlorlu bir amfi mi almalı yoksa referans monitörü mu arada kaldim ikinci el 12k araliginda bikac tane var amfi ama referans monitoru alacaksam bu fiyat araliginda sanirim 1 tane anca alirim 5 inch üstü amator kayit islerinede baslamayi dusunuyorum napmaliyim onceligim ton ama ses guzel gelsinde istiyorum metal caliyorum cogunlukla ayrica ilerde bir gun prosesor alsam yine amfi mi referans monitorumu daha iyi olur bilemedim simdiden tesekkur ederim cevaplariniz icin

Boss katana 50 ikinci el düşerse o bütçede iyi bir seçim olabilir.
Fender frontman 100w laney hcm65r hardcore max orange crush 35rt var 10 15k arasinda aslinda 5.5kya eris 3.5 2 adet var zaten evde kullanacagim yada okula gotururum en fazla birde kayit amacli falan ama sesi tatmin etmez diye tırstım

Son düzenleme:
Dijital amfi alırsan (bir de kendi ses kartı özelliği varsa) ses kartın neredeyse işlevsiz kalır.
O paraya da alabileceğin dijital amfileri düşünürsek çok daha büyük bir ton yelpazesine ulaşabilmen için bence referans monitörü al. Çok uzak olmayan günün birinde 2.sini alıp çiftleyebileceksen şimdilik 5 inçten büyük tek referans monitör al; yok ben direkt çalayım kaydedeyim bi süre de götürsün dersen bütçen dahilinde bulduğun ilk çift hoparlörü al. (Mackie CR alma ne alırsan al.)

İkinci el boss katana 50 var 10 15 bin bandında. 18e de var, pazarlıkla 15 e verir gibi. Kayıt da alır katana. Amfiyle daha bir gelişirsin gibi geldi içimden nedense. Ne yapacan referans monitörü bence boşver.

Geri