O sizin missliğiniz efendimmisss gibin ;•]
O sizin missliğiniz efendimmisss gibin ;•]
dedemin "acans" dinlediği radyo bu yav....Evet, Boomer kuşağına saygı köşemizde bu hafta Silvertone 1482 var. Ya köşeye koyup izlesem olur ama sesi de bir güzel çıktı ki...
152908 eklentisini görüntüle
Evet ama bu "acans" ısırıyo 🙂dedemin "acans" dinlediği radyo bu yav....
Evet, Boomer kuşağına saygı köşemizde bu hafta Silvertone 1482 var. Ya köşeye koyup izlesem olur ama sesi de bir güzel çıktı ki...
152908 eklentisini görüntüle
Hahaha, yemin ederim senin korkunla hemen almadıysam...Hayırlı olsun, gözüme takılmıştı bu da, ama insafıma geldi. 😅 Isırsın iyidir, benim 88’ Mark III’de de şase üzerinde 30-35V mevcut, ısırıyor, bazen koparıyor. Ama alıştım artık , güle güle kullanın.
Abi bunları duvara sabitledin mi? Çocuk falan tırmanır, mazallah.Maksat uğraş olsun diyerekten bugün bi kabin denemesi yapayım dedim. Hep v30 türevi nereye kadar? Recto 2x12 içerisine Mark V’daki Black Shadow ile G12H75 Creamback eyledim, ama gece geç oldu, sonuçlar artık yarına bakılacak.
2x12 V30 ile karıştırmaya değişik bir alternatif oldu mu merak ediyorum, kafamdaki kombinasyonlar ;
1 - c90 h75 birlikte
2 - c90 h75 + 4x12 1975 Creamback Cab
3- c90 h75 + 2x12” ENGL 4x12 XXL’ın yarısı
4- c90 h75 + 2x12” Mesa 4x12 OS’un yarısı
5- c90 h75 + 2x12 ENGL 4x12 Pro’nun yarısı
Geçenlerde ENGL XXL Cab alınca bendeki pro (normal ebat) kabini satışa koymuştum, fakat onun da lezzetinin farklı olduğunu anladım, sanırım satıştan çekip bunlarla deneyeceğim.
C90 + H75 8+8 16 yaptım, 1dB senstivity farkı var, sanırım aşırı problem olmaz.
153107 eklentisini görüntüle
Bu da bahsettiğim Marshall 4x12 harbi 1975 kabin, vintage falan desek de , canavar gibi higain çıkarıyor. Baya hacimli bir tonu var, çekiç gibi aşırı sert olmasa da ENGL gibi bence dinlemesi daha keyifli ve midleri harika özellikle. Greenbacklere has, abartı nasallık yok.
153108 eklentisini görüntüle
Bir dönem de mesa os 4x12 nin altına evm 12L koydum, görüntüsü baya ürkütücü, 10-12 kilo tanesi. Celestionlara alışıksanız benim gibi , bunlar aşırı garip gelecektir. Clean kısımları mükemmel, drive’larına asla alışamadım. Dumble / strat işleri için harika, ingiliz hot rod, metal için ben tutmadım.
153109 eklentisini görüntüle
Şu ortadaki arkadaş ise ENGL 4x12 Pro, normal ebatlı kendisi. Frontload. Baya ısıran bir kabin, bunda önünde grill cloth yerine metal olmasının da katkısı büyük.
153110 eklentisini görüntüle
Şimdilik durum bu, bakalım yarın sabah olsun da şu h75 c90 ları bir deneyelim.
Valla sabitlemedim abi şöyle bir salladım, tavandan limitleniyor düşemiyor. Allahtan evde çocuk vs. yok da , tek zararlı varlık benim, benden çekiyorlar bir tek 😅Abi bunları duvara sabitledin mi? Çocuk falan tırmanır, mazallah.
C90 + H75 birlikte, normalde evde çalınacak volume değil, ama yine de yetersiz, amfi vol seviyesi daha 1 falan. Fena gelmedi bana ne dersiniz?
Ben roadking kabinde c90 dan nefret etmiştim bi türlü sevemedim hatta 2 kere aldım gene sattım bu şekil mix bilemedim.
Aslında elimde çin v30 var da, dedim iyice kopayım şundan, o bakımdan takmadım v30.Çin v30 crewmback denemişmşydin invective hesabı veys zilla tsrzı