Ben bu yüzden burdaki herkesin profesyonel olduğunu düşünüyorum.Abiler siz böyle koca koca kabinler 100 150 wattlık amfiler yüzlerce pedalları nasıl kullanıyorsunuz evde? Foruma kaç yıldır üyeyim yemin ederim en merak ettiğim 2 şeyden biri bu.Diğeri de bunları nasıl alabildiğiniz tabii 😀
Ya bakıyorum @blackfriday666 Adamda 50 tane Kv var bin tane amfi var,@solitude71 abimizde prosesörler,yurtdışında bile ilanlarda görmediğim gitarlar var.Gitarını göster başlığına giriyorum 50 tane üretilmiş modelin 3 farklı rengini alıp vitrine koyan abiler var.Ben Ltd sn1000ht aldığımda kargodan geldiği gün mağara adamı gibi bağırıp tepkiler vermiştim az daha işten atılıyordum.Lisedeyken müstakil evde oturuyorduk mg15 amfinin master sesini 2 yaptığımda babam kapıda bitiyordu adamlar 4x12 kabin alıp üst üste koyuyor üstüne de diyor ki ''Onun sesini açmadan tam randıman alamazsın'' abicim onun sesini açsam gürültü kirliliği ayağına müebbet hapis yeriz 10 milyonluk ceza yeriz nedir bunun sırrıBen bu yüzden burdaki herkesin profesyonel olduğunu düşünüyorum.
Hayırlı işler üstad biz de çalışmaya devam(köleliğe😄)Daha güzelleri sizlerin olsun. Bende evde yatıyor gitarlar, amfiler. Elazığ’dan selamlar.Daha güzelleri sizlerin olsun. Bende ev
183386 eklentisini görüntüle
Kardeşim ben 23 yaşındayım bende 1 yıl para biriktirdim bu efsane seti oluşturdum bazı taktiklerle parayı çogalttık ve ikinci piyasasını aktif takip ettim , yatılıda çalıştım ( 2 yıl) emek verdim aldım gençken sahip olmak istedim benim için bir ömürlük bunlar bende 1 yıldır aktif ugraşıyorum acemiyim daha öyle cok bir şey yapamıyorum kendimce takılıyorum . Sana tavsiyem yazın yatılıda çalış çek kendine efsane bir elektro gitar alabiliyorsan yurt dışından al gel paranı iyi degerlendir açık gözlü ol . Şu an farklı bir sektöre geçmeye çalışıyorum hayat zor emek vermeden yemek olmuyor selametleAbiler siz böyle koca koca kabinler 100 150 wattlık amfiler yüzlerce pedalları nasıl kullanıyorsunuz evde? Foruma kaç yıldır üyeyim yemin ederim en merak ettiğim 2 şeyden biri bu.Diğeri de bunları nasıl alabildiğiniz tabii 😀
Selam, flotasyon selülü mü onlar.Daha güzelleri sizlerin olsun. Bende evde yatıyor gitarlar, amfiler. Elazığ’dan selamlar.
183386 eklentisini görüntüle
Super60 olan modeli hocam, kabini biraz daha büyük, düz modele göre efektler eklenmiş; clean kanalından çok memnunum, pedallarımla çok iyi uyum sağladığını düşünüyorum (fx olması, tonu çok renklendirmemesi), 2. kanalı ve özellikle ev kullanımı için 1w modu ise beklediğimden çok çok iyi çıktı bana göre. Pedalsız halinde Brit tonları baskın, birkaç farklı önerilen ayarını denedim memnun kaldım, özellikle boost ve 1w'da bile farkedilir şekilde drive vermesi(blues-rock seviyesinde tabii) beklentilerimi karşıladı. Henüz ses kartıyla deneme imkanım olmadı, mic kablosu ile bağlanabiliyor(XLR çıkışta 1x12 veya 2x12 kabin simulasyonu özelliği de eklenmiş, çok kullanmayı düşünmüyorum ama bu kısım da hoşuma gitti). Kanallardaki "Bright ve Dark" ayarını çok beğendim, lp kasa humbuckerda farkedici derecede parlatıyor, sss stratta da dark'a alınca aşırı uçurmasa da dolgunlaştırdı. Midleri çok güzel geldi, bassları aşırı beğenemedim ama standardı veriyor, hafif bir üfleme sesi var boştayken basları açınca, tizleri beklediğim derecede cam.Lionheart 60-112 mi bu ? memnunmusunuz?
Çok iyi anlıyorum. Sosyal medyada sürekli karşılaştığımız şeyler insanın moralini bozabiliyor.Techturkey araba forumunda hayalimdeki araba projelerine ağzımın suyu akarak bakıyordum zaten alamam böyle şeyler diyip üyeliği iptal ettim.Sıra buraya da geliyor
Tabii ki.İlk kullandığım gitarlara amfiye bakınca çok yol katettim.Zaten ben bu amfileri alsam nerede çalacağım nerede kullanacağım konusu da var.Gitar alırım onda sorun yok zaten şu an 3 gitarım var kısmetse 4.eklemeyi düşünüyorum ama amfi olsun pedal olsun prosesör olsun hem sahne almıyorum hem sahne alsam da amfiyi taşımam zaten o sahneye.Sen git 150 200 bine ekipman diz sonra onları arabaya yükle sahneye götür o kadar uğraş sonrasında da ŞANSLIYSAN 4000 5000 al.Sahne aldığım zamanlarda bile 2.el feleğin çemberinden geçmiş bir nux mg30 ve emektar hellraiser c1 kullanıyordum her yeri çizik vuruk içindeydi görseniz araba kazasında kılıfında değil miydi derdiniz.Çok iyi anlıyorum. Sosyal medyada sürekli karşılaştığımız şeyler insanın moralini bozabiliyor.
Geliri ekipmana yatırmanın bir güzel yanı da bu ülkede bunun büyük yatırım olması. Zamanında mağazacılık yaptım yıllarca, 12 saat ayakta çalışıp haftada bir gün izin alabildiğim asgari ücrete kafa attığım yıllar elime ne geçtiyse ekipmana yatırmıştım. Uzun süredir sağlık sebebiyle başka işler peşindeyim, yıllarca o yatırımları sattım ve beni bir şekilde idare etti. Şimdi elimde ilk elektrogitarım ve bir adet dandik ses kartı kaldı ama olsun tekrar çalışılır ekipman dizilir bir şekilde.
Sizi yanlış anlamışım kusuruma bakmayın.Tabii ki.İlk kullandığım gitarlara amfiye bakınca çok yol katettim.Zaten ben bu amfileri alsam nerede çalacağım nerede kullanacağım konusu da var.Gitar alırım onda sorun yok zaten şu an 3 gitarım var kısmetse 4.eklemeyi düşünüyorum ama amfi olsun pedal olsun prosesör olsun hem sahne almıyorum hem sahne alsam da amfiyi taşımam zaten o sahneye.Sen git 150 200 bine ekipman diz sonra onları arabaya yükle sahneye götür o kadar uğraş sonrasında da ŞANSLIYSAN 4000 5000 al.Sahne aldığım zamanlarda bile 2.el feleğin çemberinden geçmiş bir nux mg30 ve emektar hellraiser c1 kullanıyordum her yeri çizik vuruk içindeydi görseniz araba kazasında kılıfında değil miydi derdiniz.
Doğru anladınız aslında hocam.Bu ekipmanlar çok para.Dediğim yere o yüzden çıktım aslında.Kullanmayacağım ekipmanlara bunca paralar dökmek istemiyorum ama bir yandan da böyle ekipmanları çok istiyorum.Bakalım sene sonuna doğru odamı stüdyo gibi bir şeye çevireceğim ses yalıtımı ile.O zaman ben de belki buraya evh 5150 jcm800 gibi şeyler atarım.Sizi yanlış anlamışım kusuruma bakmayın.