Amfinin Clean Kanalında Volume Düşüklüğü

Herkese merhaba

Amfinin Clean kanalına geçtiğinde ses düzeyi düşük kalıyor. Yani eskisi gibi olması gereken yükseklikte değil. Volumu potunu çevirip yükselttikçe de az bir artış oluyor.

Volume potansını kontak spreyle temizlemek işe yarar mı bilmiyorum. Öneren olursa alıp kullanmayı düşünüyorum.

Bu durumun sebebi ve çözümü hakkında fikri olan varsa ve paylaşırsa sevinirim.

Son düzenleme:
Ben olsam Tünel’de Levent’e götürürdüm. Spreyle çözülecek birşeyse zaten maximum o fiyata yapar. Değilse zaten doğru adres orası...Bence tabi...

Kesinlikle Levent abi net olarak çözer fakat pandemi koşulları vs diye düşünülürse kontak sprey bütün dertlerden kurtarır.
Kontak spreyi sanki buruna sıkıp sinüzitlere ulaşmasını istiyormuşcasına amfiyi biraz arkaya yatırarak bir miktar içine geçicek şekilde sıkın. knobu biraz çekerseniz daha rahat olacaktır. sıktığınızda o biyerlere ulaşıyor zaten. peçeteyle akmaması için bi tık destek alın 2. bir arkadaştan. spreyi sıkın ve knobu çevirin sağa sola. çok fazla sıkmanın bir yararı yok. birkaç fıs yeter. Bu işlemden sonra bir deneme yapın. hiçbir çözüm kaydedememişsek 'Alo Levent abi' demeniz gerekebilir

Kesinlikle Levent abi net olarak çözer fakat pandemi koşulları vs diye düşünülürse kontak sprey bütün dertlerden kurtarır.
Kontak spreyi sanki buruna sıkıp sinüzitlere ulaşmasını istiyormuşcasına amfiyi biraz arkaya yatırarak bir miktar içine geçicek şekilde sıkın. knobu biraz çekerseniz daha rahat olacaktır. sıktığınızda o biyerlere ulaşıyor zaten. peçeteyle akmaması için bi tık destek alın 2. bir arkadaştan. spreyi sıkın ve knobu çevirin sağa sola. çok fazla sıkmanın bir yararı yok. birkaç fıs yeter. Bu işlemden sonra bir deneme yapın. hiçbir çözüm kaydedememişsek 'Alo Levent abi' demeniz gerekebilir
Yarın deneyeceğim. İşe yaramazsa Levent Usta'nın iletişim numarasını isterim.

Geri