Hocam bekleyeceğim 2 gün falan. İşin sıkıntı tarafı bu amfi şimdi sıkıntı çıkarsa bile anlamama şansım var. Teknik konularda henüz yeniyim. Umarım bir şey olmaz.durum nedir şuan
yok birşey olmaz, olursa da bir 15 başlık falan açarsın çözeriz 👍Hocam bekleyeceğim 2 gün falan. İşin sıkıntı tarafı bu amfi şimdi sıkıntı çıkarsa bile anlamama şansım var. Teknik konularda henüz yeniyim. Umarım bir şey olmaz.
Ya hocam hahahahaha. Yapmayın ya.yok birşey olmaz, olursa da bir 15 başlık falan açarsın çözeriz 👍
Hocam çalışmasına çalışır bence zaten de o dediğiniz gibi dar yerler sıkıntı. Birkaç gün daha mı beklesem acaba çalıştırmadan? Bu arada kaloriferi full yakıyorum oda sıcak olsun da buharlaşsın diye.Hocam yaptığın doğru, bir gün falan daha bekle sonra çalıştırmayı dene. Dar yerlere sızan suyun buharlaşması zaman alabiliyor. Ben bir klavyemin üstüne su dökmüştüm, parçalarına ayırıp temizledim yine düzgün çalışmadı. Günler sonra bir daha denediğimde düzelmişti.
Elektronik aletleri çok sıcakla haşır neşir etmemek lazım çok yaklaştırmayın derim.Hocam çalışmasına çalışır bence zaten de o dediğiniz gibi dar yerler sıkıntı. Birkaç gün daha mı beklesem acaba çalıştırmadan? Bu arada kaloriferi full yakıyorum oda sıcak olsun da buharlaşsın diye.
durum ne çalışıyordur umarımHocam çalışmasına çalışır bence zaten de o dediğiniz gibi dar yerler sıkıntı. Birkaç gün daha mı beklesem acaba çalıştırmadan? Bu arada kaloriferi full yakıyorum oda sıcak olsun da buharlaşsın diye.
Bir sıkıntı yok hocam. 5 gün hiç ellemedim. Bir problem yok.durum ne çalışıyordur umarım