Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İstanbulAnadolu yakasında beraber çalabileceğimiz grup arkadaşları arıyorum
Öncelikle selamlar,18 yaşındayım 1.5 senedir gitar çalıyorum,çoğu zaman ritim ağırlıklı çalıyorum ama soloda da fena değilim.Genellikle türk rock,blues,funk çalarım.Haftasonları bir araya gelip birlikte çalabileceğim arkadaşlar aramaktayım.
Öncelikle selamlar,18 yaşındayım 1.5 senedir gitar çalıyorum,çoğu zaman ritim ağırlıklı çalıyorum ama soloda da fena değilim.Genellikle türk rock,blues,funk çalarım.Haftasonları bir araya gelip birlikte çalabileceğim arkadaşlar aramaktayım.
Evet şuan vokal arıyoruz 3 kişilik bir grubuz yeni yeni prova almaya başladık daha detaylı konuşmak isterseniz instagram;
@seyfullahozabay /5448453436 numaram