Bonamassa bile dijitale geçmişken bu artık tartışılmasın ya :d
Bonamassa bile dijitale geçmişken bu artık tartışılmasın ya :d
Abi sanki Marshall üreticisi senmişsin gibi hissettiriyon bazen. Vatan savunur gibi savunuyon.Mesajınızı okuyan Marshall ve MESA gibi amp üreticilerinin tamamı; "-Hay babayın...! Bunu nasıl fark edemedik? God dammit!!!" diyerek fabrikalarını kapama kararı aldılar az önce.
Abi sanki Marshall üreticisi senmişsin gibi hissettiriyon bazen. Vatan savunur gibi savunuyon.
Ayrıca Marshall yardımlarıyla ülkemize gelen süt tozlarinin bozuk olması yanı sıra amfilerin de speakerlarinin patlak olduğu bir hakikattir.1948'de Marshall yardımları gelmeye başlayınca hem amfi, hem boya piyasası altüst oldu.
Kahrolsun Amerika ve onun emperyonik oyunları 😡
Süt tozu tamam da amfide bir dur deme vaktimiz geldi.Yerli ve milli ''Mareşal'' amfisini üretmeye başlayalım.Jcm800 yerine de ''Tezene sekizli'' olsun adı.Ayrıca Marshall yardımlarıyla ülkemize gelen süt tozlarinin bozuk olması yanı sıra amfilerin de speakerlarinin patlak olduğu bir hakikattir.
işte ihtiyacımız olan fikir bu ya. JCM800 yerine RAGIP1500, analog setup yerine de düğme tarlası veya seyyar trafo isimlerinin uygulanmasını talep ediyorum. kabul edenler etmeyenler. kabul edilmiştir.Süt tozu tamam da amfide bir dur deme vaktimiz geldi.Yerli ve milli ''Mareşal'' amfisini üretmeye başlayalım.Jcm800 yerine de ''Tezene sekizli'' olsun adı.
yalan söylüyorsunnn yalannn ... foyan ortaya çıktı, tanışmıyorsunuzJ. Marshall eski dostum olur. Ona, John diye hitap ederdim.
Tonemaster övüp sahneye 3 tane Dumble kafa amfi götürerek mi? Daha dün paylaştığı Instagram postuna bak.Bonamassa bile dijitale geçmişken bu artık tartışılmasın ya :d