maraba demiş ki:Aaaaaaa baksana bu bizim işimizi görür gibi böyle bişimi yaptırsak acaba :roll:
http://www.ehx.com/ehx2/Default.asp?q=f&f=/Catalog/39_Pedal_Bag
aynen katılıyorum.boss hava civa olsun diye üretmemiş bu pedalı 🙂 gogostar cok ağır eleştri yapmıs.merak eden arkadaşlar harmony central daki yorumları okusunlar.ne kadar bos ne kadar dolu olduğunu anlarlar.lotion demiş ki:psm 5 oldukca yararlı bi pedal bencce.. gogostar arkadasım kısmen doğru açıklamıs ancak.. lakin boss un adaptorleri 220 mA verirler.. ve bu adaptorler ile psm 5 ns2 ls2 tu 2 olmadan sadece bir pedal besleyebilirler.. ucuna istediğin kadar daisy chain yap.. ama gel gelelim daisy chain 10 ytl boss adaptor 40 dolar oldukca pahalı oluyor ama kalıteli tabi .. ancak .. eğer derseniz ucuz olsun 10 ytl ye reguleli 1 mA adaptor alıp daisy chain i bağlamak kolay yol..
ama psm 5 oldukca yararlı bence line selector olarak olsun butun pedalları bypas etmek olsun bence her setupda bulunmalı ki setupunuz 10 15 pedallık ise.. ben kullandım gayet memnundum.. ben alın derim..
Orionzis demiş ki:birde buradan yazayım =) Children Of Bodom gibi katı tonlar alabileceim yannız boguk deil katı =) efect aleti olarak ne tercih edersiniz ? =) lutfen soleyin bisey =p Simdiden tesekkurler =))
hipertansiyon demiş ki:maraba demiş ki:Aaaaaaa baksana bu bizim işimizi görür gibi böyle bişimi yaptırsak acaba :roll:
http://www.ehx.com/ehx2/Default.asp?q=f&f=/Catalog/39_Pedal_Bag
Ben kullanıyorum, gayet iyi...
sansasyon demiş ki:o zaman sana işe yarayacak bişi söliyim...
o tonu öle tek bi pedalla yada efect aletiyle elde edemezsin...
eğer o kadar kolay olsaydı millet bu işe servet dökmezdi
ona yakın bi ton diyosan oda olmaz çünkü yakın ton kime göre yakın neye göre yakın?? bu özneldir ve sana kimse bu konuda yardım edemez
ama illa ben o tonu istiyorum diyosan sağlam bi esp güzel bi kafalı amfi ve bunu destekleyen bi kaç pedalla işini halledersin
bu aletlerinde markalarını ve fiyatlarını alexi setup ı olarak nette bulabilirsin
kolay gelsin