Dostum en cok kafa yordugum ve para harcadigim konu bu. Yasadigim sikintilari bildigim icin birkac bilgi paylasacagim seninle. Yalniz bunlar kesin dogrudur demiyorum, kisise tecrube sadece. Sansamp ve turevleri (rk5, gt2, classic, tri-ac, character series vs), xotic, mooer, amt amfi serileri. Bunlari kullandim denedim. Hepsini sattim. Sorun su, amfi simulatoru denen pedal-rack aslinda bir overdrive pedalidir. Sen bu simulatorun uzerine fx (delay, chorus vb) kullanip baska bir drive olayina girmeyeceksen hepsi olur, iyi de olur. Yalniz ben boost yaparim, distortion eklerim, crunch tonum ayri olsun vb dusuncelerle hareket edersen bunlar tat vermez, temiz ses cikmaz, verim alamazsin. En iyi cozum iyi bir gitarin oldugunu varsaymak sartiyla, iyi bir amfi almaktir. İyi bir amfi arti analog pedallar veya ortalamanin uzerinde bir prosesor. Ben amfi kullanmamak/tasimamak icin bunu sordum dersen, tek cozum, yalnizca iyi bir kabin simulatorudur. Analog pedallari dogru siralamayla kabin simulatorune gireceksin, hepsi bu. Genel olarak tavsiyem ise, ne alirsan al hocam, iyisini al, pahali demiyorum dikkat edersen. Ama cogunlukla harika pedallar pahali oluyor. Kabin simulatoru mooer trescab, amt chamelon denedim. İkisi de iyi, chamelon bypass edilemiyor switch yok. Bir defa alacaksan uzun sure kullanacaksan tek onerim Torpedo Cab Sim.