Teşekkürler, sanırım biraz deneme yanılma tarzında bir şeyler yapıcamKabin amfi sim. şeklinde olacaksa bence sonda olmalı. Diğer modülasyonlar için ise sendeki chorus delay arası yada sonrası zevke göre değişir.
Teşekkürler dikkate alıcam dediğini, peki bi tavsiyen var mı ? Başka aletler de deneyebilirimDostum dijital - analog karışacaksa genelde Zoom veya Digitech çok da iştah açmıyor hatta sahnede bazen çok üzebiliyor bilgin olsun umarım dilediğin gibi bir sound alabilirsin.
CİDDİ ANLAMDA BOZUYOR MU DİYORUNUZ SİNYALİ.bir ara boss gt-8 ve sonrasında gt-10 u cihazlardaki preamp+kabin kanallarını kapatarak 4 kablo mantığıyla send-return-loop-input şeklinde modülasyon filiter vb amacıyla kullanıyordum.
cihazlardaki bypas ile gitarı direk kablo ile amfiye girdiğim sinyal arasında çok ciddi fark vardı. dijital analog çevirici ile ilgili bir durum. o yüzden analog bir setup içine prossesör girmesi fikrine katılmıyorum.
Ben efektler için g3 kullanıyorum setupın sonunda.CİDDİ ANLAMDA BOZUYOR MU DİYORUNUZ SİNYALİ.
CİDDİ ANLAMDA BOZUYOR MU DİYORUNUZ SİNYALİ.