Of of of diyorum…
Hehehehe🙂@barrios seversin sen
Parçanın orijinalinde canlı davul namına birşey yok, bütün albüm drum machine yanılmıyorsam. O yüzden bir sıkıntı var partiler anlamında, üzerine bir de bazı talihsizlikler eklenmiş. Eğer yanılmıyorsam, davulcu "koşuyor", Timmons tempoyu beğenmeyip hızlı bulduğu için (tahminim..) şöyle bir ters bakış atıyor, kendisi temaya girince (01:13) bariz bir biçimde "çekiyor" metronomu ve giderek istediği tempoya kadar düşürüyor sanki.Ben mi yanlış dinliyorum ama sanki şarkının neredeyse ortasına kadar bateri ile pek anlaşamıyor AT. Bir de bu kırçıllı tonun DiMarzio' nun büyük etkisi var diye düşünüyorum ve bu tonu çok seviyorum. Ayrıca insan Signature gitar yaptıracak ise neden siyah iğrenç basit bir gitar yaptırır anlamış değilim. Sanki biraz "ya hacı bizim torun bu gitarı seviyor al biraz çal da gönlü olsun signature falan deriz hehe" diye verilen bir gitar gibi.
Moore'un kişisel bağı var burada, sadece bestecisi olduğu için değil, parçayı ithaf ettiği kişi yüzünden (vatandaşı, Thin Lizzy'nin efsane ismi Phill Lynott). Adam zor bir kişilikti ve Moore'un kariyerine katkısı büyük olduğu gibi, muhtemelen bir tür aşk-nefret ilişkileri vardı. Öldüğünde çok etkilenmiş olmalı.Andy timmons çok güzel,farklı bir karakter katarak parçayı icra etse de nedense hep biraz kulağa batan "kırçıllı" bir ton duyuyorum.Bu parçayı bir süredir vakit buldukça çalıştığımdan özellikle intro bölümünde Gary Moore'un şahsına münhasır bendleri karakterize ederek yansıtmasını taklit edebilmek gerçekten çok zorlayıcı olabiliyor.Bundan ötürü bu parçanın girişi genelde çalındığını pek görmüyorum.Andy kendi yorumunu katarak çok güzel icra etse de Gary Moore dışında başkasından dinleyince bir noksanlık varmış gibi hissediyorum.Parçanın kendisi de sol minörde sanırsam,geniş ve epey melodik olduğu halde sıkmadan dinlenebilen oldukça iyi bestelenmiş zamansız bir eser olduğunu düşünüyorum.
Out in the Fields klibini ilk defa izlerken kim lan bu herif diye bi aratmıştım. Keşke her şarkısında bu herif de olsaymış demiştim..."Phill gibi bir karakterden zaten yeni kurtulmuşum, ardından böyle bir şey yapamazdım, solo kariyerime odaklanmak istiyordum" diyor.
Bende aynı durum Gary Moore için var. Adamın blues çalışı ile hiçbir zaman ilgilenmedim, 90'lar sonrası Moore benim için neredeyse yok hükmünde🙂 Felaket sıkılıyorum o dönem işlerinden.Ek olarak yaşlı Andy Timmons’dansa genç Andy Timmons beni hep daha çok heyecanlandırıyor.
Yav asistan tshirtüne silsin bari o da mı yok 😀Tamam belki adam dümdüz siyah seviyordur anlarım da, kardeşim senin bir gitar tech 'in de mi yok?! Gövde yağdan kirden görünmüyor yav, bi bez vuramadınız mı 🤤
Tamam belki adam dümdüz siyah seviyordur anlarım da, kardeşim senin bir gitar tech 'in de mi yok?! Gövde yağdan kirden görünmüyor yav, bi bez vuramadınız mı 🤤
performans belli ki biraz emrivaki olmuş sanki adamı yakalamışken baba çalsana bak davulcu da var demişler 🙂
gitar da leş, bedava versen alır mıyım bilemedim cinsten
ama Andy babanın parmaklara odaklanıp keyfini çıkarmak lazım... kolay kolay bir Gary daha gelmez
Demek ki neymiş? Gitarda siyah renk, lekeyi-kiri saklamazmış. Yaa...Yav asistan tshirtüne silsin bari o da mı yok 😀
Nurkan Renda daha başarılı bu arada. Ayrıca Andy nin akortu yok