canlı dinledim joker harici diğer şarkılarını begenmedim.
Kestirip atma bence albümdeki diğer şarkıları da ben çok beğendim jokere göre.Zaten masalın içine girince güzül ya da kötü şarkı ayrımı yapamıyosun al,dinle derim 😉nrn_drum demiş ki:bende yanlızca jokeri dinledim ben begendim dier sarkılarını dinlemeyim o zaman boşuna
Afişte ismi olan gruplardan Anima grubu ise katılmadı.Bize cidden çok büyük bir terbiyesizlik yaptılar.Bizi gece arayıp solistlerinin hasta olduğunu söylediler önce ama her şeyin sabah belli olacağını söylediler..Sabah menajerleri okula gelecek ve konuşacaktık..Saat 08.00 civarında aradığımızda bize 9 gibi okulda olacağını söyledi.9'da aradığımızda da yolda olduğunu..Saat 10.30 oldu ve aradığımızda telefon ardıardına yüzümüze kapatılmaya başlandı ve gece ucundan söyledikleri şey gerçekleşti ve gelmediler..Hani grubun gelmemesi değil takıldığımız şey çok da güzel bir gün yaşadık zaten ama bir insan gece bir anda hastalanmaz herhalde?gün içinde de haberdar edilebilirdik..Hadi geçtim onu bize gelmeyeceklerini sabah aradığımızda da söyleyebilirlerdi ama önce geliyorum diyip sonra yüzümüze telefon kapatıldı..