E
erhan_e
animayı hiç canlı dinlemişliğim yok ama, murat çopur'u ıspartadaki öğrenciliğimiz sırasında çok fazla canlı dinledim, sağolsun biz sadece 1 akor basmayı bilirken bunu 3e 5e çıkarmıştı 🙂
biriki seferde beraber tıngırdamıştık barda filan,
tabi ben artık kel göbekli bi makine müendiziyim 😀 ,
işin ilginci kimyayı bıraktığında (4. seneydi sanırım) ikimizin de alttan aynı sayıda dersi vardı (40 küsür sanırım 8O )
ben kayıt yenilemiyeceğim bu dönem, okulu bırakıcam müzik yapacağım demişti esraya.. bende buna asla cesaret edemeyeceğimi düşünmüştüm
neyse yıllar oldu tabi görüşmüşlüğümüz yoktur.. "makina"da tvden görüyorum tabi 😛
murat olurda bunu okursan belki hatırlarsın "erhan" ben ,
hani ceyhanların bölümden, bengi filan vardı ev arkadaşım, çalıyoduk hani kendi çapımızda... :idea:
bildinmi 🙂 :?:
neyse işte , :roll: okuduysan kendine iyi bak
biriki seferde beraber tıngırdamıştık barda filan,
tabi ben artık kel göbekli bi makine müendiziyim 😀 ,
işin ilginci kimyayı bıraktığında (4. seneydi sanırım) ikimizin de alttan aynı sayıda dersi vardı (40 küsür sanırım 8O )
ben kayıt yenilemiyeceğim bu dönem, okulu bırakıcam müzik yapacağım demişti esraya.. bende buna asla cesaret edemeyeceğimi düşünmüştüm
neyse yıllar oldu tabi görüşmüşlüğümüz yoktur.. "makina"da tvden görüyorum tabi 😛
murat olurda bunu okursan belki hatırlarsın "erhan" ben ,
hani ceyhanların bölümden, bengi filan vardı ev arkadaşım, çalıyoduk hani kendi çapımızda... :idea:
bildinmi 🙂 :?:
neyse işte , :roll: okuduysan kendine iyi bak