evimde anime ve manga arşivi vardır.bu başlığı yeni görüyorum kusura bakmayın bu arada 🙂 her kitleye hitap eden naruto ve onun filmleri çok şahanedir.ayrıca soundtracklerinin olduğu 2 albümde mevcuttur.edinin derim.anime'nin içeriği zaten anlatmaya gerek yok.mükemmel çizimler , senaryo harika.animeseverlerin kesinlikle izlemesi gereken müthiş bir yapıt.
ikinci bahsetmek istediğim anime ise şu sıralar izlemekten büyük keyif aldığım death note.anime dünyasının en iyi karakteri , sağlam karakterini görebilirsiniz.benim görüşüm böyle.şu sıralar japonya'da gösterilmekte zaten , 26-27 bölümlük bir şey.10 bölümü youtube'da var.japonya'da gösterime girdikten bir gün sonra upload ediyorlar youtube'a.
anime izlemeyenler için öncelikle japon animelerini seyretmelerini tavsiye ederim , zaten avrupa'dan çıkan animeler pek kaliteli olmuyor.tavsiye etmem , zaten pek izlemiyorum.
bu tip çizgi roman , manga , animelerin bulunduğu bir yer var kadıköy'de.sadece bunlar satılıyor , çok leziz bir mekan.her şeyi oradan edinebilirsiniz.frp hakkında da çok sağlam şeyler var.