+1
Buckle your seatbelts Doroty, 'cause Cansas is going bye bye... 😎 (Matrix)Oo demekki organizasyon confirmed 😀
Hocam buluşmaya gelemeyeceğim fakat 3 hafta sonra Ankara'dayım. Fırsat bulursam 5 saat kiralayacağım sizin stüdyoyu. 🙂🙂 şaşa işi kolay. Ankarada duyurusuz özelden bile bir manga adam istediğinde bir araya geliyor. Ben kendi adıma geyiğinde ötesinde fikir alışverişi ve paylaşılan tecrübeleri duymaktan çok keyif alıyorum. Bu vesileyle bir araya gelmek sohbetlemek işin birde kaymağı. İyi fırsat derim gelmek isteyen herkese kapımız açık. Hatta tecrübe birikimlerini kayıt altına alalım ve ankara ilede bu toplaşma sınırlı olmasın . Periskop açalım 🙂 şakası bir yana buyurun tarihe ve aksiyonun mahiyetine karar verelim.
Başlığı güncelledim...Çok güzel olur bence. Organizasyona yardım da edebilirim eğer ihtiyaç varsa. Gerçi konuya az mesaj yazılması biraz korkutmadı değil bu etkinlik için tarihi de içeren başlıklı yeni bir konu mu açılsa acaba
Düpe düz utandım yaw 😳, bu güzel sözler için çok ama çok teşekkür ederim 👍...Ama 12si benim durumum pek belli değil, hatta katılmam çok zor 🙁, ama duygularımız karışılıklı, Retro olmasa da mutlaka tanışmak isterim...Ben bilhassa @Grundar ile tanışmak için katılacağım. Adam resmen devlete ailesinden feragat edecek kadar sahip çıkan ketum memur gibi 😀 Rahmetli dedemi hatırlatıyor bana. 40 yıl Milli Eğitim'e hizmet edip emeklilikten sonra bunamıştı.
İyi insansın belli ama yüzyüze gelip bir takılmam lazım. 🙂
hımmmmmm bu havada orda nescafe iyi gider 🙂
Ufuk abi,
Bu havada Voodoo da en güzel sıcak şarap gider...:hungry: